Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto tez ma leniwa niedziele?

Polecane posty

Gość gość

OMG co za leniwa niedziela. Jeszcze w szlafroku przy drugiej kawie, corka tez w pizamie. W zasadzie nie za bardzo lubie takie leniwe dni wole aktywnie spedzac czas ale z racji choroby corki zostajemy w domu. A jak wasza niedziela?

Gość gość
leniwa z wyboru, serial na kompie i herbata. wieczorem moze gdzies wyskocze ale poki co błogi spokoj

Gość gość
piekna pogoda wiec zaraz wychodzimy.

Gość gość
Ja się lenię :) Mąż zabrał córkę do babci a ja siedzę z maseczką na ryjku i odpoczywam :)

Gość gość
U nas pogoda tragedia, pochmurno, chlapa i szaro.

Gość gość
odpoczywam,troche leniwie troche aktywnie

Gość gość
A ja dzis wstalam o 4 30 do pracy na 6, I po 4 gdz sie zwolnilam do domu, tez choroba..takze jak coreczka przyjdzie z tata z basenu to sie we dwie pewnie kimniemy; )

Gość gość
u mnie leniwa jak co dzień :) dziecię spi, ja na kompie, piję herbatkę. maż wróci z pracy to podjedziemy do rodziców na obiad bo zapraszali.

Gość gość
leniwa w sumie z przymusu. leze rozlozona przeziebieniem ,maz zrobil rosol a ja faszeruje sie domowymi sposobami zeby jutro do pracy moc isc.

Gość gość
Ja wstałam o 12.40 :P (widocznie dziecko potrzebuje abym spała :P -tak sobie tłumaczę:D jestem w 5 msc ciąży) Ale od 8.20 do 9.50 obudziłam się na siusiu i zasnąć już nie mogłam, wierciłam się w wyrku. Mąż na 10 poszedł do pracy to jeszcze zasnęłam budzę się i patrzę a tu 12.40 :D Od razu wstałam bo mąż o 14 wraca ;) Zjadłam śniadanie, przeglądam neta i ogólnie się obijam. Później pójdziemy na spacer.

Gość gość
lenię się a góra prasowania czeka :O kopnijcie mnie w tyłek, proszę!

Gość gość
Ja tez mam full prasowania, obiad do zrobienia a siedze i ogladam lekarze z kawka i ciachem.

Gość gość
gotuję obiad, też leniwie ale i tak smutno bo już 4,5 roku staram się o dzidziusia i się nie udaje, więc generalnie doła mam przez 7 dni w tygodniu...

Gość gość
U mnie tez mega leniwie :) ogolnie caly weekend leniwy. Narzeczony wrocil dzis z nocki i tylko zrobilismy zakupy, on teraz spi, zmeczony, a ja leze obok, tv wlaczony, jakis roman barbarzynca leci, obok ksiazka i laptop i tak to u nas w tej chwili wyglada :) zaraz sobie zapodam kawke i drozdzoweczki pyszne kupilam mnian :)

Gość gość
ja na obiad mam zupę od wczoraj i placki ziemniaczane z gotowca :P prasowanie na mnie łypie złym okiem a ja siedzę w niecie korzystając z tego, że mały łobuz z tatusiem u dziadków :P

Gość gość
ja mam cholernie leniwa niedziele,chcialabym wyjsc z dzieckiem,ale za godzine obiad i za nim sie zbierzemy to sie nie oplaca,corka inaczej dizsiaj spala itak do d**y poza tym ja sie zle czuje,a pogoda ladna bo slonce swieci i mam wyrzuty sumienia ze kisze dziecko w domu

Gość gość
u mnie też leniwa niedziela, wstałam koło 8 zjadłam śniadanie coś podziałałam i poszlam dalej spać, i pewnie gdyby nie telefon, który mnie obudził o 12.30 to dalej bym tak leżała :) Zaraz biorę się za obiad i ciasto, mój poszedł pod składniki. za 2 miesiące będę mamą to już tak nie poleżę

Gość gość
ja mam cholernie leniwa niedziele,chcialabym wyjsc z dzieckiem,ale za godzine obiad i za nim sie zbierzemy to sie nie oplaca,corka inaczej dizsiaj spala itak do d**y poza tym ja sie zle czuje,a pogoda ladna bo slonce swieci i mam wyrzuty sumienia ze kisze dziecko w domu

Gość gość
kawa, ciasto i film na kompie, oł jea!

Gość gość
Jakos sie zmobilizowalam na szybki obiad: tagiatelle z kurczakiem, pieczarkami i dymka w sosie smietanowym ale prasowanie tragedia. Odpale jakis film albo serial i jazda. 1,5 godziny zleci jak nic.

Gość gość
Ja obejrzałam Kogel-mogel i prasowanko zrobione :P A zaraz włączę 2 część. A w ogóle to zamiast się cieszyć wolnością tęsknię za łobuzami (małym i dużym), mogliby juz wrócić :P