Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staszka3232

Ciąża po normalnym okresie?

Polecane posty

Gość staszka3232

Witam, mam 19 lat i kilka pytań odnośnie zajścia w ciąże. Sylwestra spędziłam z chłopakiem w górach, współżyliśmy tam ze sobą kilka razy, lecz był to stosunek przerywany,nigdy do końca. Jakieś 4-6dni po powrocie dostałam okres, normalny w 28dniu cyklu. Był to zwykły okres, trwający ponad 5 dni, bardzo obfity i bolesny- jak zwykle. Minął kolejny miesiąc****ora kolejnego okresu którego NIE MA! Spóźnia się już 6 dzień i nie wiem co mam o tym myśleć. (Dodam ze po poprzednim okresie nie współżyłam). Czy to możliwe że podczas pobytu w górach zaszłam w ciąże, potem miałam normalny okres i ciąża sie utrzymała? Czy jest możliwe że po okresie jestem w ciąży? Wiem że to śmieszne pytanie, ale czytam z przerażeniem inne fora na których piszą że jest to możliwe! proszę o opinie na ten temat.

Gość sie zapytuje
nie ma normalnego okresu w ciąży, mogą być plamienia. Miałaś skrzepy w okresie, miał kolor jak zawsze, lało się jak zawsze? Słowem nie wystapiła żadna anomalia? Czyli miałaś okres - skoro miałaś NORMALNY a po nim nie współżyłaś, to nie jesteś w ciąży. Możesz sobie zrobić test, dla świętego spokoju :)

Gość staszka3232
Oby tak było, aczkolwiek boje sie jak nie wiem..