Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamikumbba

CIAZA I ZALAMANIE NERWOWE

Polecane posty

Gość Kamikumbba

czesc dziewczyny! znalazlam to forumprzez przypadek a ze nie mam sie komu wyzalic postanowilam napisac tutaj!! Wiec zawsze bylam przy kosc**przy wzroscie 158 wazylam 60 - 66 kg w koncu powiedzialam doc i zaczelam diete pod okiem dietetyka plus cwiczenia z Mel B i Tiffany!! Stracilam 16kg i bylam z siebe dumna! 5 mies temu zaszlam w ciaze, okazalo sie ze jest zagrozona i kazano mi lezec jak najwiecej, ciagle czuje jak kg mi przybywa a ja nie moge cwiczyc :/ :/ :/ strasznie sie czuje boje sie ze przybedzie ich wiecej a tyle serca i pracy wlozylam w odchudzanie :/ :/

Gość Kamikumbba
up

Gość gość
gleboko wspolczyje, neistety tak jest czasem a kobieta placi cene donoszenia dziecka a potem zajmowania sie nim neistety :/

Gość cielesnaa
moja siostra tak miala, lezala przez wiekszosc iazy , przytyla 35kg a z zawodu jest wuefistka i zawsze prowadzila aktywnty style zycia

Gość Kamikumbba
to pocieszenie :/

Gość gość
to trzeba było się zabezpieczać, a nie teraz jęczęć, myśli się przed a nie po, puste babska

Gość gość
to tylko dieta dieta i dieta durzo warzyw chude miesko itp moze ci sie uda powodzenia

Gość gość
ojoj. rozumiem cie ale mialam gorzej, ja do tej pory 63kilo,ladna wysoka nagle wazylam 82po porodzie. nadal wygladam jak ciotka i waze 74. daj spokój.

Gość Kamikumbba
nie wiem czy mialas gorzej bo nie musialas sie katowac zeby wygladac normalnie a ja to teraz wszytsko strace, jestem na diecie caly czas na razie przybylo juz 17kg :/ co do zabezpieczania zabezpieczalismy sie, lekarz popelnil blad, zmienil mi tabletkianty i nie pwoiedzial ze musze odczekac i dodatkowo sie zabezpieczac i tak wpadlismy :/

Gość gość
Ech przede mną to samo. Przy pierwszej ciąży startowałam z wagą 76kg (dodam, ze jestem osobą ubitą i nie było aż tak widać moich kg) a skonczyłam do porodu z wagą 98! Ciężko było mi zrzucić, mimo ruchu i diety, koszmar jakiś. Teraz jestem drugi raz w ciąży, to dopiero początek. Wystartowałam z wagą 66kg (po świętach chciałam coś zrzucić). Już czuje, że tyje mimo iż przykładam wagę do tego co jem :( Płakać mi się chce. Cięzko mi schudnąć, muszę ćwiczyć i wylewać siódme poty by coś było widać. Nie wiem , chyba normalnie jeść przestane albo będę na sałacie :(

Gość SmakowiteJabluszko
Autorko,nie zalamuj sie.To tylko kilogramy ktore mozna zrzucic,w tym momencie wazne jest Twoje zdrowie i dzisiusia.Wiem ze podczas ciazy mozna schudnac albo przynajmniej utrzymac wage stosujac diete cukrzycowa- w ciazy na pewno bedzie wskazana.Nie skupiaj sie na tym ze przytyjesz,pomysl sobie ze juz raz osiagnelas sukces,wiec czemu nie mozna by bylo tego powtorzyc?Zycze powodzenia!

Gość Kamikumbba
dziekuje za pocieszenie!! ciesze sie na dziecko ale jak sobie przypomne przez co bede przechodzic po ciazy to juz jest mi slabo, w dodatku doszlo mi etraz nadcisneinie i nie wiem czy bede w stanie cwiczyc 5 dni w tyg po godzinie :x

co byś wolała? urodzić chore dziecko i nie przytyć w ciąży czy przytyć, a mieć zdrowe i śliczne maleństwo? Z resztą czy musisz od razu przytyć nie wiadomo ile? Ja nie mogłam być aktywna w ciąży bo miałam różnorakie problemy i przytyłam tylko 7kg

Gość gość
Ja jestem po anoreksji i bulimii. Obecnie ważę 49,6 km i strasznie boję się tych kg w ciąży. Póki co, nie planuję ciąży, ale za jakiś czas pewnie mąż zacznie coś mówić na ten temat...

Gość gość
ja też leżałam w ciąży - sporo jadłam - wogóle nie lubie aktywności fizycznej - spacery i tyle - a przytyłam przez całą ciąże 10kg

Gość gość
Radzę Ci jeść dużo owoców i warzyw. Nie jedz smażonych rzeczy, a tym bardziej w panierce. Najlepiej w ogóle nie jedz słodyczy. Rano płatki, obiad warzywa z mięsem duszonym lub pieczonym, owoców dużo, wieczorem 1 kromkę chleba żytniego z ulubionymi dodatkami,lub jajecznicę. Na pewno od tego nie przytyjesz, a dziecko nie pozbawisz witamin

Gość Kamikumbba
jestem pod opieka dietetyka wiec jem zdrowo, ale niestety kg przybywaja, pewnie dlatego ze wczesnije prowadzilam bardzo aktywny tryb zycia a tera zleze i dupa mi rosnie :/ przykro mi ze nie moge miec jak reszta i aktywnosci i zdrowego maluszka :/

Gość mama_mamagość
autorko, w którym miesiącu jesteś?

Gość gość
teraz najwazniejsze jest dziecko !

Gość SmakowiteJabluszko
Ja tez mialam w ciazy nadcisnienie,a po porodzie sie unormowalo,wiec nie martw sie:-)to juz nie zostaje na zawsze.A dlaczego napisalas ze nie mozesz miec zdrowego maluszka?

Gość Kamikumbba
boje sie ze cos moze byc nie tak, ze nie bedzie sie prawidlowo rozwijal, leze i mam diete wiec nie sa to normalne ciazowe warunki, jetsem w 5tym miesiaciu, przytylam prawie 17kg