Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_szklanka_anulka_

jak odegralyście się na swoich facetach?

Polecane posty

zemsta bardzo cieszy:-) ; ja naciaglam swojego ex faceta ktory chcial do mnie wrocić na bilet lotniczy wysokocści okolo 5tys zl. i na pobyt bez dachu nad glowa, bo nie czekalam tam na niego gdzie on do mnie przylecial:-)) Wydzwanial jak szalony, po czasie się dowiedzial ze ja wyjechalam i mam go w 4 literkach:-P cieszylam się że cierpial tak jak ja gdy mnie przedtem olal... ....inna raza powiedzialam facetowi ktory usilnie chcial do mnie wrocic, ,,ale po co ja cie nie kochalam i nie kocham ,nie jestes mi na nic potrzebny..,, olac drania to najlepsze wyjście :-) facetow jest pol świata...

Gość gość
zlewam go z gory na dol,traktuje jak powietrze

bardzo dobrze ,jak ktoś tak potrafi:-)

Gość pomaranczlala
Zerwałam wszelki możliwy kontakt.

Gość gość
wykasowlam nr. tel, to postawa

Gość gość
numer wszystkie wiadomosci z komunikatorow

Gość gość
a i nie czytam emaili zreszta moj komp i tak oznacza je jako spam :)

Gość gość
Totalna ignorancja.

Gość gość
głupie żmije. :o Zresztą, to zalezy, czy olał, czy normalnie zerwał, bo olanie jeszcze sie do zemsty kwalifikuje jakiejs, ale normalne zerwanie zdecydowanie nie. Nie każdemu musi byc po drodze, chyba mozna się rozstać jak coś nie pasuje, czyż nie?

Gość pomaranczlala
Można się rozstać i tak samo można potem nie chcieć utrzymywać z kimś takim kontaktu, czyż nie?

Gość gość
dokładnie, określenie głupie żmije odnosi się do tych, które sie głupio mszczą. Niechęć do kontaktu zemstą nie jest. Jest chronieniem swoich uczuć. I to rozumiem. A naciągania kogoś na bezsensowne wydanie kasy dla samej zemsty ani innych drastycznych działań nie zrozumiem, wybacz. :o

Gość gość
najlepszy sposob żeby się odegrać , to pokazać mu się z nowym facetem. :) nic im tak nie dopiecze jak urażone męskie ego :) i zazdrość :)

gość ,,głupie żmije. pechowiec.gif Zresztą, to zalezy, czy olał, czy normalnie zerwał, bo olanie jeszcze sie do zemsty kwalifikuje jakiejs, ale normalne zerwanie zdecydowanie nie. Nie każdemu musi byc po drodze, chyba mozna się rozstać jak coś nie pasuje, czyż nie? ,, przeczytaj jeszcze raz pierwszy wpis-,,olal,, jest napisane!!!

DOKALDNIE z nowym sie pokazac, to zawsze dziala na faceta,nawet jak laske sobie olal:-))

Gość gość
CDN:

Gość gość
O czym Wy mówicie :) Moja była też chciała zabłysnąć nowym facetem żeby wzbudzić zazdrość i wyrzuty. Nie jesteśmy ze sobą już 3 miesiące wychwalała mi jaki to on nie jest że dla niego sę zmieniła itp no ideał :) Mnie to troche ruszało ale do wczoraj :) Pojechałem po swoją nową dziewczynę do klubu bo ja nie mogłem z nią wyjść i w momencie otwierania drzwi wypadła moja była ze swoim nowym mężczyzną ona trzeżwa a ona zalany w trupa wyłożył się przed wejściem więc zemsta jej się nie udała :) Wszyscy z niej lali jak próbowała go pozbierać a ona z tekstami kochasz mnie to wstawaj :P

Gość gość
hee dobre ,,kochasz mnie to wstawaj,,,buhaha

Gość gość
hee dobre ,,kochasz mnie to wstawaj,,,buhaha

Gość gość
ja na jego oczach z tym nowym sie calowalam

Gość gość
dobre dobre poźniej już tylko z opowiadań wiem co się działo że takich dowodów miłości wymagała na okrągło kochasz mnie to chodź do auta kochasz to wsiadaj do auta i tak cały czas :) Tak że dziewczyny zastanówcie się czy aby Wasze "odrgywanie się" nie obróciło się przeciw Wam bo jak to mówią co pożyczone będzie oddane :)

Gość gość
takie szpule jak autorka tematu koncza na starosc sfrustrowane z jakims jeleniem, ofc jezeli wczesniej nie utopia sie we wlasnych pomyjach,- to przeciwko k******u i upadkowi zasad, jestem elegancki i wbijam w to k****a.

Gość gość
Tak właśnie trzeba trzymać kolego wyżej niech się topią i zdychają :)

kiedys tez naciaglem se czape, w ktora wczesniej nasral mi moj ex