Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chora muszę iść do pracy

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś z was będąc chory chodził do pracy? ja rzadko choruję, raczej miewam przeziębienia...teraz mnie wzięło mocniej a niestety akurat w tym tygodniu muszę chodzić, ktoś tak miał?

Gość gość
a jaka praca to jest

Gość gość
owszem. zapalenie oskrzeli albo rwa kulszowa. niestety szłam do pracy a teraz się zastanawiam czy było warto...

Gość gość
Z rwą kulszową? jak jak to miałam, to sie ruszyć z łóżka nie mogłam,podziwiam, że dałaś radę

Gość sie zapytuje
w swoim życiu byłam na L4 tylko raz i akurat wtedy chora nie byłam - po prostu szef zabrał mi wolny weekend (jedyny w miesiacu!) na korzyść koleżanki. Gdyby ona miała jeszcze jakąś ważną sprawę wtedy to bym zrozumiała, ale po prostu poszła i powiedziała że potrzebuje odpoczynku (a ja to nie potrzebuję niby?:P). Zawsze chodzę do pracy kiedy jestem chora, biorę leki ze sobą i próbuję jakoś przetrwać:D L4 mi się poprostu nie opłaca, bo to kilka stówek mniej na wypłacie :)

Gość gość
ledwo szłam, ale z perspektywy czasu nie powinnam była tego robić. Dzisiaj pracodawcom nie zależy na pracownikach. Słyszy się tylko "na twoje miejsce jest 10 w Pośredniaku"... niesamowicie dołujące... Gdybym wtedy to usłyszała napewno bym nie szła

Gość sie zapytuje
ja z rwą też chodziłam, ale informowałam kierowniczkę że nie będę wykonywać czynności związanych z dźwiganiem i forsowaniem kręgosłupa. Że u nas pracuje mało ludzi i każde L4 to problem, to przystała na to i wszelkie tego typu prace nadrabiała za mnie ranna zmiana:D

Gość gość
A ja zaraziłam się od dziecka ospą,ale miałam taką delikatniejsza wersję i szefowa powiedziała,że mam chodzić do pracy,bo jak nie to mnie zwolni...

Gość sie zapytuje
z ospą to już przesada, bo przecież możesz w ten sposób rozpętać prawdziwą epidemię;/ Jakaś głupia ta twoja szefowa:P

Gość gość
w firmie, normalnie nikt by nic nie powiedziała ale akurat jutro mam prezentację i siłą rzeczy muszę być, no i kilka innych rzeczy pod koniec tygodnia...więc poczłapię

Gość gość
Obsmarkaj szefa niech lazi po firmie obsmarkany, moze na pszyszlosc zrozumie chorego ,jak niezrozumie to sral gopies i dymaj:-)