Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku zdecydowałyście się na dziecko

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam do Was pytanie:-) za kilka miesięcy wychodzę za mąż, mam cudownego narzeczonego, ale martwi mnie jedna rzecz, otóż z tego co wywnioskowałam on narazie nie chce dziecka, chce żebyśmy nacieszyli się sobą. Ale ja mam teraz już 27lat, stałą pracę i chciałabym w ciągu najbliższego roku zacząć starać się o dzidziusia. Mój narzeczony nigdy nie podejmuje decyzji pochopnie, pamiętam jak po roku naszej znajomośc***owiedział, że oświadczy mi się dopiero jak będzie pewny na 200%, noi oświadczył się po roku i 9 miesiącach znajomości:-) a na słowo Kocham Cię czekałam chyba z rok:-) więc może nie mam się czym przejmować, bo musi do tego dojrzeć,sama nie wiem. A JAK BYŁO U WAS? W jakim wieku zaczęłyście starania o dziecko, moim problemem jest to że panicznie boję sie tego że koło 30tki będzie mi trudno zajść w ciążę:-(

Gość gość
23 , drugie 24 i na tym koniec :)

Gość gość
o matko to wczesnie:-)

Gość gość
w żadnym, nie lubię dzieci.

Gość gość
40, 41 jak urodzilam i jestesm bardzo szczesliwa, dziecko zdrowe ;-)

Gość gość
120 i pół roku

Gość PrawaeTywae
najlepiej w wieku XXI :)

Gość gość
Autorko, zdecydujcie się, kiedy oboje będziecie gotowi. Macie to szczęście, że macie ustabilizowną sytuacje. Ile kobiet nie decyduje się na dzieci bo nie mają warunków, i to jest ten ból.

Gość gość
Wiecie że czasem dopadaja mnie takie egoistyczne mysli żeby nie mieć dzieci? przez najbliższe 18 lat albo i więcej trzeba na niego charować a tak to głowa spokojna, ale z drugiej strony nie chcemy na starość zostać sami

Gość AS30
ja nie mam ale moje kolezanki na pierwsze zdecydowaly sie: 28, 32, 24(w tym przypadku wpadka). reszta jest kolo 30 i dzieci nie ma.

Gość Decyzja należy do Ciebie
Moje koleżanki urodziły w wieku 30, 32, 36 lat.Teraz kobiety nie decydują się zbyt szybko na dzieci.

Gość gość
to dodałyście mi trochę otuchy:-) kurde zawsze byłam straszną panikarą i w gorącej wodzie kąpana, po prostu tyle mówi się że po 30tce to już jest ryzyko rodzić dzieci że zakodowałam sobie w głowie że po 30tce to dziecko się urodzi chore i wogóle wszystkie inne czarne scenariusze

Gość gość
Ja mając 14-15lat postanowiłam, że nie zdecyduję się wcześniej niż po 35 rż. i tego się trzymam.