Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochalam i kocham go ale musialam zerwac!

Polecane posty

Gość gość

Bo oklamywal. Nie byl juz taki jak dawniej. Bylismy 2lata i 3 miesiace razem. Cierpie, cholernie korci by napisac ale - on nie tlumaczyl sie z klamstw tylko swoja teorie. Facet lat 30. Milczy i ja milcze. Trwa juz to 1,5miesiaca. Gdyby kochal zawalczylby...napewno, a tak!? Utwierdzcie mnie,ze dobrze zrobilam!

Gość gość
nie kocha cie, prawda inaczej by juz dzwonili z kwiatami stal przed dzrzwiami

Gość gość
Roznie to moze byc. Ty milcz ale nie zyj nadzieja, zajmij sie czyms!

Gość gość
jesli kłamał, to na pewno nie kocha po co ci krętacz ,oszust? osobiście gardzę takimi naprawdę cenisz się tak nisko,ze musisz się z patologiem zadawać? odpuść

Gość gość
współczuje, ale podziwiam Cię kobieto, bardzo dobrze zrobiłaś, tak nalezy traktować oszustów, krętaczy i kłamców...

Gość pprowokatorr
Jakby się odezwał, powiedziałabyś że jest nachalny i nie chcesz go znać. Gdy milczy uważasz że wszystko stracone i też nie chcesz się odzywać. Piszesz że kochasz go i tęsknisz. Wiec zamiast wysyłać sms jedź do niego popatrz w ozy i zrób to na co masz ochotę. Albo pocałuj, albo zabij i przestań szukać dziury w całym. Ty też go okłamujesz. Nie jesteś lepsza.

Gość Sookie123
Znajdź sobie kogoś nowego. Nic lepiej nie leczy ran po starej miłości niż nowa miłość. Na pewno w tym pomoże Ci serwis randkowy epolishwife.com.pl. Polecam :)

Gość gość
a jakie to były kłamstwa?

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Każda tak powinna czynić i nie czekać na niego. Ja nie wytrzymałam i sama się odezwałam. Najpierw się ucieszyłam, bo myślałam, że dobrze robię. A potem się okazało, że to było najgłupsze co mogłam zrobić.

Gość gość
Jakie klamstwa?! Pisal do bylej ze ja kocha i prosil o powrot.

Gość gość
Tak mi ona mowila i pokazala smsy! Oczywiscie- moglabym pojechac, ale wiem jak to sie skonczy! On nie wyjdzie, by porozmawiac albo zamknie sie w pokoju- jego matka mnie opi...i zwyzywa.

Gość gość
"gość naprawdę cenisz się tak nisko,ze musisz się z patologiem zadawać? odpuść". Ha, ha, ale się uśmiałam! :-D Patolog to jest co najwyżej sądowy!!! Tak to jest, jak się nie rozumie znaczenia słów, których się używa.

Gość gość
"pprowokatorr Jakby się odezwał, powiedziałabyś że jest nachalny i nie chcesz go znać. Gdy milczy uważasz że wszystko stracone i też nie chcesz się odzywać. Piszesz że kochasz go i tęsknisz. Wiec zamiast wysyłać sms jedź do niego popatrz w ozy i zrób to na co masz ochotę. Albo pocałuj, albo zabij i przestań szukać dziury w całym. Ty też go okłamujesz. Nie jesteś lepsza". Ty też nie jesteś lepszy Prowokatorze, bo zawsze bronisz mężczyzn nieszanujących kobiet, traktujących je jak zabawki, a teraz jeszcze kłamców. Widocznie sam taki jesteś i ciągnie swój do swego. Autorko, nie słuchaj Prowokatora, On zawsze usprawiedliwia męty. Dobrze zrobiłaś, że zostawiłaś tego mężczyznę, bo miłości ani szacunku tam nie ma. Poboli trochę, ale w końcu zapomnisz. Życzę Tobie, abyś znalazła kochającego Cię człowieka, przy którym nie będziesz miała żadnych wątpliwości ani dylematów.

Gość gość
Dziekuje przedmowco. Mam nadzieje,ze znajde ale narazie daje czas. Boli to niesamowicie bo przypadkiem zerknelam na net i zobaczylam,ze sie odglasza ze poszukuje dzewczyny! A tak sie zarzekal, tak kochal jak to mowil. Planowal spedzic zycie ze mna! Boli to bo jestem kobieta. Dlaczego ja cierpie a on tak perfidnie postapil. Teraz juz szuka innej, tak bez problemu.

Gość hyh sksk
Milcz, zapomnij- to Ci tylko autorko na dobre wyjdzie.