Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kochanek Jak wygladaja wasze zwiazki

Polecane posty

Gość gość
Udajesz głupią? Nie udaje, jest tylko sobą!

Gość gtgbb
no musialby pogdac bo musialby przeprosic, nie ;) dobra zartuje z tym, to tylko taka fantazja moja. Mysle ze wyrzuty sumienia by mnie zżarly

Gość holenderka85
najczesciej hotele, restauracje to tylko jako "znajomi " czyli bez czułych gestów i romantycznych spotkan. O spontanicznosci nie było mowy. Wyjazdy raz na kilka miesiecy , raczej jego słózbowe ze mna. Czasmi nie widywałąm sie z nim nawet 3 miesiace , bo dzieci chore , bo cos z firma, a to żona, a to cos tam. Dałąm sobie spokój

Gość gość
hmm romans...kiedys zaczyna sie psuc..wtedy jest najgorzej...niestety złe emocje przenosi sie do zycia codziennego i kto cierpi najbardziej..RODZINA niczemu nie winna..musi znosic nasze przygnebienie!!!

Gość gość
No cóż dalej pisze i prosi, ale to bez sensu. Podjęłam decyzję, chcę mieć spokój od tego. Dlaczego on w to brnie mimo mojego zakonczenia. Dalam mu to jasno to zrozumienia, ze nie widze przyszlosci tego i nie podoba mi sie taki "zwiazek"?

Gość gość
Dawkuje, sprawdza ile wytrzymasz, po prostu bawi się. Gdyby cię kochał zostawił by cię, nie dla siebie, ale dla ciebie- on ci nic nie oferuje poza pustymi słowami o miłości.

Gość gość
właśnie też tak to odbieram, niestety. Ja mu piszę wprost, żeby spadała ten ciągle swoje jakby nigdy nic. Co mam robic? W ogole nie odpisuje, nie odbieram. To wystarczy?

Gość gość
wlasnie wiem, tylko slowa, kilka smsow i rozmowa tel.. bezsens totalny.