Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydula123

Dieta zegarowa

Polecane posty

Kto przeszedł i ile na niej schudłyście?? Będe bardzo wdzięczna za opinie. Od jutra ją zaczynam bo mam już dosyć swojej wagi

Gość gość
o co chodzi w tej diecie?

Gość ozz
Ale jak małe porcje? I raczej warzywa, czy można mięso?

Gość gość
Chudnie się 3 kg w 3 dni . To przykładowy jadłospis na te 3 dni: godz. 7 rano:szklanka zielonej lub czerwonej herbaty; * godz.9: jajko na twardo i filiżanka kawy; * godz.11: 10 dag chudego twarogu; * godz.13: 20 dag gotowanego chudego mięsa lub ryby; * godz.15: 20 dag owoców ( banan, jabłko, sliwki,cytrusy); * godz.17: jajko na twardo, szklanka czarnej herbaty; * godz.19: szklanka soku pomidorowego, czystego barszczu lub czerwonego wytrawnego wina. Przez 3 dni to samo ale warto ;)

Pierwszy dzień mam za sobą ;) da sie wytrzymać ;P jeszce tylko sok pomidorowy za 10 min i koniec :( ale warto .

Gość ela234
Dieta to samo białko, trochę tłuszczu i odrobina węglowodanów prostych w środku dnia. Te 3kg to spuszczenie wody a nie schudnięcie. Wróc*****kilku dniach.

A byłaś na tej diecie że twiedzisz ze wróci?? jeśli tak to pochwal się ? nie chodzi mi o podejrzenia tylko czy ktoś już przetestował

Gość gość
Znam po prostu zasady odżywiania i jaki wpływ ma na organizm dana podaż białka, węglowodanów i tłuszczu. Ta dieta to zwyczajna głodówka nie różniąca się od innych 3-dniowych wymysłów. To taka dieta dla leni, którzy nie chcą nauczyć się prawidłowo odżywiać do końca życia tylko się spaśli a teraz panikuję, żeby zrzucić na hurra. Sorry ale taka prawda

Gość gość
Nikogo nie obrażam. Prawda boli, wiem i rozumiem. No chyba, że masz naukowo potwierdzone dowody, że ta dieta ma SENS i jest ZDROWA. Jeśli tak to proszę o namiary (nie, pani domu to nie dowód naukowy). Najlepiej rozpiskę mikroskładników i jaki mają wpływ na organizm w tej diecie oraz jakie będą skutki po jej odstawieniu. Aaaa uwzględnij też proszę wpływ na gospodarkę hormonalną kobiety, którą bardzo łatwo zniszczyć przy nieodpowiedniej diecie, ubogiej w wartościowe tłuszcze. Chętnie poczytam.

Gość gość
a jaka diete proponujesz na schudneicie z brzucha> co jesc i ile razy dziennie?

Gość gość
to zależy od wzrostu, wieku, płci, historii dietetycznej, wymiarów, taką osobę trzeba zobaczyć na żywo, żeby widzieć jakoś ciała, stan skóry. to zależy od aktywności tej osoby oraz czy zamierza ją podjąć (jaką, ile razy w tygodniu, w jakim celu), także od tego czy wcześniej ćwiczyła (co, jak długo, z jakimi efektami), od gospodarki hormonalnej, można tak rozwijać i rozwijać tą listę. Wiadomo, że można zrzucić na wadze szybko, ale to będzie sama woda i efekt chwilowy. Ale każdy sam podejmuje swoje decyzje. Można się i bawić w durne diety rozwalające organizm małymi krokami :-) A na początek to no cóż.. warto się zastanowić co się je. Zazwyczaj laski odchudzające się unikają węglowodanów lub tłuszczy, ograniczają bezsensownie kalorie itp. Posiłki mają być zbilansowane i pełnowartościowe. Nie żadne jogurciki i szynki sklepowe a zdrowe jedzenie w odpowiedniej ilości a nie głodówki.

Gość Mysza_87
Masakra ta dieta, jest taka bardziej oczyszczająca. Nie dla mnie zupełnie. Ja zamawiam sobie swoją z oryginalne przepisy i jestem bardzo zadowolona.

Gość Daguśkka8
Ja ta dietą kiedyś się odchudzałam, ale zrezygnowałam. Potem przerzuciłam się na SB i z nią się odchudzam. Do tego zaczęłam łykać te tabletki odchudzajace - http://xurl.pl/9irZ i teraz czekam na efekty. Na razie zrzuciłam 5 kilo, ale jak zacznę więcej ćwiczyć, to pewnie uda mi sie pozbyć tych 17 kilogramów.