Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY Z MOJA CIAZA WSZYSTKO OK

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem we wczesnej ciąży i prócz bólu podbrzusza i wrażliwych sutków, bolą mnie także okolice lędźwi . Czy to normalne ze odczuwam w okolicach lędźwiowych ból??? Poradźcie proszę!

Gość gość
nikt nie odpowie? Martwię się...

Gość gość
A czy my jestesmy lekarzami? Skad mamy wiedziec czy jest ok? Jezeli cokolwiek cie niepokoi idz do lekarza. Ja bym nie oddawala prowadzenia ciazy laskom z kafe,never

Gość gość
nie musisz mnie od razu atakować. Łatwo powiedzieć "idź do lekarza", a wizytę mam dopiero za tydzień! Pytam tu, bo może akurat któraś kobieta miała podobny objaw do mnie i może coś wiedzieć na ten temat. A Twoja wypowiedź nic nie wnosi, więc nie rozumiem po co się wypowiadasz...

Gość gość
raczej ok, spokojnie :). Który to tydzień? :) Powodzenia!!!

Gość gość
ok. 5 tydzień :) wreszcie jakaś dobra kobieta mnie uspokoiła :)) dziękuję :)) kurczę, dziwne mi się to wydało więc zapytałam :))

Gość gość
powodzenia.. ja miesiac temu straciłam ciąże w 7 tyg(podobno jest najgorszy) a w 5 się rozwój dziecka zatrzymał bo się za bardzo ucieszyłam.. zdrowia zycze

Gość gość
jak to rozwoj dziecka sie zatrzymal w 5tyg bo sie za bardzo ucieszylas??? :o

Gość gość
nie rób krzywej miny tylko tak jest.. i mnie nie pouczxaj.. przeszłam mase badań w prywatnej klinice..wszystko wyjaśnione,a jezeli nie wiesz o takich rzeczach to po prostu za mało jeszcze wiesz o życiu, bedziesz miała swoje dzieci to może wiecej informacji uzyskasz,a na razie to dla mnie poziom naganny twej inteligencji i mądrości..

Gość gość
Mnie też w obu ciążach bolały te okolice, oczywiście najlepiej niepokoje rozwiewać u lekarza, ale ja tak miałam i było wszystko w porządku więc i Ty nie martw się na zapas. Staraj się odpoczywać, nie przemęczaj się, jeżeli nie plamisz to spokojnie czekaj do wizyty.