Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epapieroska2

poszłam na studia podyplomowe z księgowości, a nie chce byc ksiegowa

Polecane posty

Gość epapieroska2

cześć, mam taki problem ze sobą, 3 dychy na karku, brak zawodu, caly czas prace biurowe do max 2000 zl netto, chcialabym przerwać tą stagnację, brakuje mi na taki standard zycia jaki chce. (chociażby ciuchy, wakacje, z czasem samochod, kino). poszlam na studia podyplomowe z ksiegowosci, koncze juz je, ale nie mam zadnego doswiadczenia, dodatkowo, wydaje mi sie to cholernie nudne i wymagające. jestem zła na siebie, że znowu wzięłam na siebie ciężką, odpowiedzialną pracę za małą kasę (dopiero po latach zaczne zarabiac to co chce teraz, min. 3-4 tys). nie wiem co dalej, studia byly latwe, jakos sie prześlizgnęłam ale mnie nie ciągnie, próbować jeszcze "złąpać bakcyla" księowosci, czy zrezygnowac calkiem? nudne to i obszerne, i takie życiowo bez znaczenia, caly czas w glowei mi świta myśl, że na łożu śmierc***owiem, że całe życie obliczałam czy aktywa zgadzaja sie z pasywami, to takie mało istotne i mało rozwijające :/ są tu jakieś księgowe?

Gość gość
dziekuje za dyskusję.

Gość gość
Zbyt ambitny temat na kafe

Gość gość
mam może nie identyczny problem, ale podobny i chyba nie będę pracować w zawodzie, którego nie znoszę, choć kiedyś wydawał mi się nawet ciekawy. W jednej pracy nabawiłam się niezłej nerwicy, chyba nie miałam głowy do tych spraw, albo z nerwów już nie kojarzyłam o co chodzi... Chcesz mieć depresję albo nerwicę myśląc, że jutro znów musisz iść do tej okropnej pracy? Już wolałabym jakąś fizyczną pracę, albo udzielanie korepetycji.

Gość gość
Ciesz sie ze masz prace i 2 tys. Reszte mozesz na pipce dorobic,bedzie przyjemnie i finanse ci wzrosnom:-)

Gość gość
Jak facet nie może to kobieta inwestuje.

Witam! A może warto wziąć pod uwagę swoje zainteresowania i predyspozycje i dopiero wtedy pod tym kątem wybrać studia podyplomowe? Wtedy takie studia stają się przyjemnością i pozwalają stać się specjalista w danej dziedzinie. Zapraszam więc na studia podyplomowe na uczelnie WSB. Nasza oferta jest bardzo szeroka i każdy znajdzie studia odpowiednie dla siebie. Warto podjąć szybko decyzję, bowiem zapisując się na studia do 30 czerwca można zaoszczędzić aż 1000zł. W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB