Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpaninka

We Wtorek Trynkiewicz wychodzi, cieszycie się?

Polecane posty

Gość gość
dostanie przytulny apartament, kieszonkowe i ochronę od donka

Gość Trynkson 50 laat
Po 25 latach ... 🖐️ cieszę się , choć to smutno i straszno jakoś tak...

Gość gość
trynkiewicz jak zobaczy że jest wrogiem publicznym nr 1 to szybko do paki pam wróci jeszcze będzie prosił by go zamknąć

Gość elektrowniajądrowa
cieszymy cieszymy, chłopaki zbierają sztachety.

On jest homoseksualistą, wyobraźcie sobie bycie gejem w głębokim PRLu :o do teraz gnoje nie tolerują homoseksualistów a co dopiero wtedy :o Ujawnił się, ma faceta, będzie dobrze.

Gość gość
Własnie się zastanawiam, czy jutro nie zwiedzić tego gródka rycerskiego w Kochłowicach, zanim nam tu przyślą tego mordercę. Potem już nie będę miała odwagi pojechać do Rudy Śl. 😠

Gość Trynkson 50 laat
Wtedy mięli mnie za głupka, dzisiaj będę celebrytą, bo Polacy stali się głupkami, siedziałem po części odcięty, czytałem książki... kształciłem się

Gość gość
może mu być obojętne kogo znowu zadźga 😠

Gość gość
tak jest, posiedź 25 lat, wyjdź, p*****lnij jakąś książkę zostaniesz celebrytą i całe dnie można siedzieć na d***e i łyskacza sączyć

Gość Trynkson 50 laat
Może symbolicznie się napiję alkoholu, ale nie będę tak celebrować wolności i nowego życia. Jestem celebrytą, jestem sławny, chociaż wcale mi to nie odpowiada. Może jednak Bóg miał dla mnie misję- ta misja to tworzenie, książki i obrazy - moja sztuka będzie pełna Boga. Nawróciłem się. Będzie to świadectwo nawrócenia. Może kiedys nawet zostanę wyniesiony na ołtarze (?) Zbrodniarz, który został świętym.

Gość gość
Lewactwo się z pewnością cieszy albowiem jego wyjście z pierdla stanowi tryumf ich wymarzonej idei w której ramach nie ma sprawiedliwości tylko kpina z niej i połączona z parodią humanitaryzmu. Dla nich ewolucja prawa oznacza życie darowane oprawcy i prawo do śmierci ofiary. Ale wkrótce będzie z tego wielki choooy......wspomnicie moje słowa. Absurd i eksperymentowanie na tkance społecznej ma swoje granice.

Gość gość
Lewactwo? Toż w czasach komunizmu chciano mu zafundować śmierć, ale demokracja dała mu ułaskawienie i 25 lat :)

Gość gość
ciekawostka - Hitler też urodził się 10 kwietnia i też próbował coś tam nabazgrać nazywając to malarstwem.

Gość gość
I te liberalne eksperymenty skończą płaczem i zgrzytem zębów niejednej c***jozy jaka mądrzy się pod dziennikarski mikrofon wystawiony jej niczym penis do lachy......śpiewającej o tym jak to ks chcą tylko głupcy i trzeba chronić dewiantów przed społeczeństwem a nie odwrotnie.

Gość gość
da wywiad do faktu albo jakiegoś inego szmatławca dostanie co najniej milion i będzie ustawiony na resztę życia cwel jeden

Gość gość
Moratorium na wykonywanie KS wprowadzono jeszcze gdy dogorywał prl....tzw ustawa amnestyjna uchwalona przez sejm kontraktkowy stanowiła jedynie pokwitowanie wcześniejszego wybryku.Poczytaj na ten temat więcej. Poza tym "lewactwo"dziś to nie to samo co komuna kiedyś.......choć w jego szeregach widać te same japy.

Gość numerologiczne 5
ciekawa ta ciekawostka o Hitlerze ;) dodam jeszcze coś od siebie - obaj są numerologicznymi piątkami

Gość elektrowniajądrowa
2014-02-10 01:41:56 gość a co ma bycie pedałem do bycia przestępcą i/lub pedofilem? Znam kilku pederastów i poza tym, że ładują w kakao - to normalni ludzie. Dawno temu, jeszcze w LO, miałem przygodę z matką kumpla, ale do łba by mi nie przyszło, żeby ją o pedofilię posądzić.

Gość gość
W Polsce od 1988 obowiązywało faktyczne moratorium na wykonywanie kary śmierci (nie zostało ono wydane przez żaden konstytucyjny organ władzy publicznej). Zaczeło się jeszcze za komuny.He he i ciekawe czemu he he.

Gość elektrowniajądrowa
w sensie pewnie też pedofilka i to heteroseksualna, ale dla mnie jako nastolatka - jaki pozew?

Gość i Artur Zmijewski
bzdura adolf sie urodził 20 kwietnia ,a 10 sophie eliss bextor

Gość gość
elektrowniajądrowa ????? Czy w ogóle wspominałem o tym,że ten typ to gej???? Mam na myśli zupełnie coś innego...to głębszy problem. "Lewactwo"nie stanowi tu synonimu czegokolwiek w związku z mniejszością seksualną....tu chodzi o lewacki abolicjonizm i fałszywe poszanowanie do życia kogoś kto przez swe czyny prawa do niego się wyrzeka.

Gość gość
a wracając do tematu to zastanawiście sie nad tym czy trynkiewicz jak znajdzie się na wolności to czy on będzie miał odwagę pójść sam tak normalnie na zakupy np do tesco ?

Gość gość
zyjecie w wielkim matrixie, wierzycie we wszystko co jest w tv, uwierz mi , mam takie kolezanki co chociaz maja internet lte i plazme 55 cali to nie ogladaja wiadomosci, a z gazet i portali czytajaca party i pudelka, ich mezusiowie pracuja cale dnie, ich matki to takie same kury domowe, te dziewczyny wiedza jak sie nazywa premier ale nie znaja partii w kraju, wiec jak Trynki pojedzie na taka wioseczke, to nawet nikt go nie rozpozna :)

Gość gość
Do mniejszości seksualnych nic nie mam o ile funkcjonują w społeczeństwie nie łamiąc prawa i żyją bezinwazyjnie. Problem zaś tego i nie tylko tego zabójcy zreszta to tak naprawde problem sporu o ksztalt prawa i czy jako takie przewiduje rozsadna odplate za czyn tylko jakas groteske. Przez 25 lat typ siedzial w jakimś tam zakladzie i robil co chcial...nawet (jesli wierzyć medialnym doniesieniom)mial wplyw na to kogo ulokowac z nim jako wspolosadzonego nie wspominajac juz o tym iż w miarę swobonie hołdował różnorakim upodobaniom seksualnym ze wspowiężniami o podobnych zreszta zainteresowaniach....lata uplywaly mu na terapii bez terapii,przymusie bez przymusu i swoistej wolności bez wolności a teraz jakiś fagas na szklanym ekranie mądruje się że ta cała histeria to skandal w ogole bo pan T. "swoje odsiedział" i jest według prawa wolnym człowiekiem.Owszem "wolny" w sensie prawnym jest ale swego to z pewnością nie odsiedział.

Gość gość
"Sadyzm tłumiony i wypierany może długo się nie ujawniać,aż wybucha z całą siłą i zaskakuje swoimi formami otoczenie dotąd "spokojnej"jednostki,jeśli jednak ujawni się w połączeniu z nieprawidłowym ukierunkowaniem popędu seksualnego MA TENDENCJE DO POWTARZANIA SIĘ". To teza zaczerpnięta z opinii biegłych w oparciu o jaką oskarżyciel na procesie tego typa w 1989 roku sformułował pytanie do eksperta o to jakie są rokowania co do powrotności sprawcy do tego typu czynów.Orzekł on,że to loteria.Pół na pół szans choć badając materiały z wcześniejszych spraw jak i zeznania M.T. w poprzednich sprawach o molestowanie,powiedział,że bardziej prawdopodobne jest iż czynu takiego by dokonał.Po ponad 20 latach szanse są pół na pół i w związku z tym dziwię się prawodawcy,że zaniedbał uchwalenia ustawy w rozsądnym czasie jak i dziwię się niektórym przemądrzałym psychologom cynicznie określających innych jacy twierdzą że gość możę "zapolować"jako bawiących się w jasnowidzów.Ta porażka ma wielu ojców a w ich gronie mamy zarówno idiotów jak i fanatycznych doopolizów z frontu "głaskania przestępców po główce''.

Gość trki mario
już odliczam godziny do końca odsiadki

Gość gość
a faktycznie, Hitler 20.04, pomyłka :D

Gość gość
on nie wytrzyma psychicznie na wolności bo wyobraźcie sobie co się stanie jak pujdzie do kiosku po fajki i gazetę a w gazecie będzie zdjęcie jego perfidnego ryja