Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co w szkole jest wf

Polecane posty

Gość gość

To ma zachęcać do sportu? Buhaha

Gość gość
po to by po 8 godzinach siedzenia w niewygodnej i niedopasowanej ławce nie mieć garba ja unikałam wf bo niecierpiałam tych wszystkich zaliczeń i mam skoliozę i problemy ze stawami kolanowymi i biodrowymi

Gość gość
nie kazdy lubi gry zespołowe przewroty skok przez kozła

Gość gość
bo to idiotyzm że kiedyś trzeba było robić jakieś kretyństwa na zaliczenie na wf dziec***owinny ćwiczyć różne rzeczy by w ogóle nabrać zamiłowania do ruchu i sportu a nie robić coś pod przymusem powinny być do wyboru: basen, gimnastyka artystyczna dla dziewczynek, karate, judo, joga, taniec, wtedy dzieci chętnie by chodziły na wf gdyby mogły same decydować na jakie zajęcia mają chodzić a nie jakieś pieprzone skakanie przez kozła, rzucanie piłką lekarską lub przewroty w przód i tył

Gość gość
nie kazdy lubi biegac a w lecie jak bylo cieplo -to trza bylo biegac - ja nie znosze biegania do dzis -brrr

Gość gość
Po to żeby dzieci się nie zapasły po jedzeniu tych wszystkich świństw w czasie przerw między lekcjami. Problem nie jest w lekcjach wfu tylko w nauczycielach. Jeśli on sam nie robi tego z powołania to nie będzie mu się chciało wymyślać zajęć by zainteresować uczniów ćwiczeniami. Znam nauczyciela wfu który lekcje prowadzi z pasją, ma do tego dryg i większość uczniów ćwiczy na jego zajęciach. On sam ma pasję i umiał nią zainteresować swoich uczniów. Oczywiście są jednostki, które nigdy nie dadzą się przekonać, ale to już może być temat na inną dyskusję