Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roki18

mam 18 lat i urodze dziecko

Polecane posty

Gość roki18

i nikt mi nie powie ze to nieodpowiedni wiek. O wykrztalcenie juz zadbalam bo zanim urodze to zdaze skojczyc zawoduwke. Moj Misiu dobrze zarobi bo jak jest dobry miesiac to nawet 2 tyś wiec o kase sie nie martwie! Zal mi was starych co rodzicie jak macie 25 lat i wiecej!!

Gość gość
Kolejne marne i nie udane prowo...

Gość gość
hehe że też ludzie nie mają co robić i wymyślają sobie takie prowokacje

Gość gość
to nie zadne prowo, myslisz ze w moim wieku nie mzna byc zabespieczona na dziecko materialnie i ze szkola, wlasnie ze mozna!

Gość gość
a mieszkasz gdzie? tzn u rodzicow?

Gość roki18
ej kto sie pode mnie poszywa!

Gość roki18
tak narazie u rodzicow ale mam mieszkanie po babci, ktora jak umrze to bedzie moje

Gość gość
hmm...a bez obrazy, jak myslisz gdy pojdziecie na swoje dacie rade wyzyc w 3 za w maxie 2tys miesiecznie i jeszcze oplacic wszystko? bez pomocy kogokolwiek?

Gość gość
pewnie ze damy rade bo to mieszkanie co bedzie moje to jest bezczynszowe, a ja jak skojcze szkole to po porodzie mam mozliwosc pracy w zawodzi za 1500 na reke a dziecko bedzie bawic tesciowa a potem do pszedczkola pojdzie, I jak bede miala 36 lat to moje dziecko 18 i nawet na dyskoteke moze razem pojdziemy

Gość to wyzej to ja pisalam
to ja pisalam roki18

Gość gość
ale sa inne oplaty, woda, gaz, prad, ogrzewanie.. czyli jednak bedziesz musiala miec pomoc, wez pod uwage ze za zlobek bys musiala zaplacic a tak za darmo bedziesz miala

Gość roki18
no tak ale puki co wole dac dziecko tesciowej niz do zlobka gdzie sa choroby i niewiadomo jak go tam potraktuja a takie malenstwo sie nie umie jeszcze poskarzyc. W kazdym razie licze ze damy sobie rade i jak dobrze pojdzie jak dziecko podrosnie zrobie moze mature zeby dawac przyklad dziecku.

Gość gość
Super będziesz miała dziecko którym nie będziesz się zajmowała bo tak jak piszesz najpierw teściowa później przedszkole . I tv masz odpowiedź ze dzieci nie powinny mieć dzieci.

Gość gość
chciałaś chyba napisać "I jak bede miala 36 lat to moje dziecko 18 i...." zostanę babcią :D hehe gratulacje i oby Twoje dziecko było mądrzejsze od ciebie :D

Gość roki18
dzieki za gratulacje ja nie chcialabym zostac babcia w wieku 36 lat bo mysle ze moje dziecko bedzie sie uczyc w technikum a potem zrobi inzyniera zeby dobrze zarobic. Ale jesli by sie tak stalo to lepiej byc babcia niz pierwsze dziecko rodzic na 36 lat tak mysle.

Gość roki18
a niby starsze matki nie chodza do pracy i nie daja dzieci do przedczkoli i zlobkow? to ze dziecko bedzie pod opieka babci swojej to bedzie mialo lepiej niz w zlobku gdzie obce panie sie nie przejmuja a babcia bedzie go kochac i sie zajmowac jak najlepiej. Niby starsze matki to tylko siedza z dzieckiem przez 24 na dobe i nie chodza do pracy?

Gość gość 1234
to ja z 10.24 duzo tu gosci wiec tak bedzie latwiej rozpoznac. hmmm...wiec nie masz wgl zamiaru wychowac dziecka?

Gość gość
Rodzi się wtedy kiedy jest się dojrzałym i pewnym ze będę w stanie zapewnić dziecku godne życie a nie dlatego żeby dziecko miało młoda matke .

Gość gość
nie jest wzne czy masz 18,czy 38lat. tylko to czy bdziesz dobra matka, czy pokochasz dziecko. nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko:(

Gość gość
prowo i jeszcze te bledy pewnie celowo pisane :-)

Gość gość
Rodzi się wtedy kiedy jest się dojrzałym i pewnym ze będę w stanie zapewnić dziecku godne życie a nie dlatego żeby dziecko miało młoda matke .

Gość roki18
moze robie bledy i przyznaje sie do tego bo nie jestem dobra z gramatyki

Gość gość
Patologia lub prowo

Gość Maartynaa19
Gratulacje ! :) tez urodzilam jak mialam 18 lat, teraz moja coreczka ma juz 9 miesiecy i jest cudownie. Nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej. W ktorym tyg. Ciazy juz jestes?