Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka22

BRAK życia uczuciowego

Polecane posty

Gość wysoka22

Mam 22 lata i praktycznie żadnego doświadczenia jeśli idzie o uczucia... Nikt się mną nigdy nie interesował, nie należę do osób, które są na każdym kroku adorowane. Czuję się niezauważana przez mężczyzn. Co ze mną nie tak? Jestem wysoka, ani gruba ani chuda, studiuję. Może miłość nie jest dla każdego?

Gość gość
Nie jesteś sama, przerabiam to samo.

Gość gość
Jak jesteś wysoka to lepiej żebyś była szczupła inaczej facet by się przy Tobie źle czuł... stąd pewnie Cię nie adorują :(

Gość gość
do milosci trzeba miec szczescie. Sa ludzie, ktorzy pierwsze "zwiazki" i przygody maja w wieku lat 15, a sa tacy ktorzy dostaja to grubo po 30 albo nawet nigdy...

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość do milosci trzeba miec szczescie. Sa ludzie, ktorzy pierwsze "zwiazki" i przygody maja w wieku lat 15, a sa tacy ktorzy dostaja to grubo po 30 albo nawet nigdy... Jakbym czytala o sobie i swojej przyjaciolce... Ona od malego miala chlopakow, adorowali ja, biegali za nia, pierwsze smaki zakochania czula w wieku wlasnie lat 15, teraz tez w szczesliwym 2 letnim zwiazku, a ja 28 lat i nie wiem jak smakuje pocalunek. Coz, zycie... I zeby nie bylo, jestem szczupla blondynka, 172 wzrostu, waga 52 kg, w towarzystwie lubiana, mam mase znajomych. I co? Nic! :'(

Gość gość_21
HA! Mam identyczną sytuacje, z tą różnicą, że jestem od Ciebie o rok młodsza. Też powoli tracę nadzieje, że nikogo nie spotkam, że nikt się mną nie zainteresuje,można wpaść w depreche jak dowiaduje się co chwila, że kolejny z moich znajomych się zaręczył, a ja ciągle sama...

Gość gość
witajcie dziewczyny. Ja z kolei mam tak, ze zawsze jak sie zakocham albo zaurocze to okazuje ze facet jest zajety, albo ze chce tylko przyjazni. I tez nie naleze do osob brzydkich, moze tyle ze troche niesmiala :(

Gość zdesperowana_21
aż chce się powiedzieć, gdzie Ci mężczyźni?! mi z facetami najzwyczajniej w świecie nie wychodzi, jakieś dwa lata temu co chwila z jakimś pisałam, ale nigdy nie byłam w 'prawdziwym' związku. A teraz jak ta 20 na karku, to totalna cisza :C

Gość paranormalka
po prostu... jedni maja to dane a inni znow co innego... karma sie to nazywa fachowo.. tylkoc zemu wlasnie ja? bo czy to naprawde moze byc przypadek, ze jedne nie moga sie opedzic a inne przez 32 lata (jak ja) nawet pocalunku? Do d**y...

Gość wysoka22
Widzę, że więcej takich smutnych duszyczek :/ Może załóżmy jakiś sad club kobiet, które nie mają powodzenia czy coś... Gdyby ktoś tak znał RECEPTĘ na miłość, ehhh...

Gość gość
dolaczam sie 24 lata :(

Gość gość
no i dlaczego nas tak dużo ?

Gość gość
dziewczyny brać sprawy w swoje ręce a nie narzekać na forum :)

Gość gość
ja mam to samo i 24 lata

Gość gość
Brać w swoje ręce,czyli...?

Gość gość
Jak jesteś wysoka to lepiej żebyś była szczupła inaczej facet by się przy Tobie źle czuł... stąd pewnie Cię nie adorują smutas.gif oj tam . sama mam nadwage a jestem wysoka. poznalam milosc mojego zycia 23 lata , wczesniej posucha totalna. facet ideal. glowy do gory dziewczyny- najlepiej poznac sie przez wspolna pasje! u nas to byl wolontariat.

Gość ewelina343
dziewczyny serio aż tak źle u was?

Gość gość
no :( 25 lat i nie wiem co to milosc ze wzajemnoscia, zawsze tylko z jednej, mojej strony :( mam juz serdecznie dosc... :(

Gość ewelina343
jeju trzeba myslec pozytywnie kochana.tez tak mialas a sama milość sie nie znalazla.zajmij sie jakims hobby i dużo sie uśmiechaj.a ja sama am teraz inny problem