Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eerwerwrwr

Spotykanie się z byłym

Polecane posty

Gość eerwerwrwr

Byliśmy razem 5 miesięcy, a rozstaliśmy się ponieważ źle go traktowałam - bywałam zimna i obojętna do tego stopnia, że był pewien, że mi na nim nie zależy. Po trzech tygodniach odnowiliśmy kontakt (może mogłam odczekać te kilka miesięcy, dać mu od siebie odpocząć, i dać czas na nabranie dystansu... ale cóż, stało się, teraz muszę myśleć o tym co tu i teraz). Teraz się spotykamy. Zrozumiałam swój błąd i motywy tamtego działania. Zaowocowało to tym, że się zmieniłam. Jestem dla niego czuła, miła, i opiekuńcza (nie - nie udaję). Kiedy jesteśmy razem zachowujemy się jak para. On również jest dla mnie czuły, przytula mnie, dużo się śmiejemy. Wiem, że to nie może trwać wiecznie, chociaż z drugiej strony mam świadomość, że go zraniłam, i że powinnam się teraz wykazać - on starał się 5 miesięcy, ja dopiero miesiąc... Gdybym dostała od niego wyraźny sygnał "nie, nie możemy się widywać" byłoby łatwiej, a tak on wie czego ja chcę, a mimo to na to przystaje. Dodam, że on nie jest idiotą czy "ch**em' - jest naprawdę uczciwym, i poczciwym mężczyzną. Ostatnio trochę go przycisnęłam (aż za bardzo, i mam tego świadomość), ale wyciągnęłam od niego, że nadal ma do mnie uczucia, że tęskni kiedy się długo nie widzimy, że byłby zazdrosny gdybym kogoś miała. Ponadto jest bardzo uparty. W każdym razie nie wiem jak postępować dalej - czy w pewnym momencie to urwać stawiając swoje warunki? Nie jest już tak jak było - z jednej strony trochę tęsknie do czasów, kiedy to ja miałam "kontrolę", ale wiem też, że było to niestety chore. Dopiero teraz jestem w stanie stworzyć prawdziwy, zdrowo funkcjonujący związek...

Gość eerwerwrwr
upupup

Gość gość
eerwerwrwr---a czy ten byly jest taki dobry ze tak walczysz o niego,czy ma duzego?

Gość eerwerwrwr
Jest dobry, ważny dla mnie, i jestem w nim bardzo zakochana.

Gość gość
eerwerwrwr---to biesz go i podniec go tak zeby az piszczal i dopiero rozloz nogi a pozniej nie dawaj mu spokoju tylko obciagnij mu i podczas obciagania wkladaj po same jaja do buzi,a potym jeszcze raz wposc go w siebie to napewno poczuje sie jak w niebie, ja tak zrobilam i po tym juz bardzo czesto rznieta bylam czasami to tylko sie mylam i kwiczalam ale odmowic nie umialam

Gość gość
eerwerwrwr. Mam dla ciebie tylko jedną radę. Powiedz to jemu, a nie nam. Wtedy będzie wszystko jasne. Kombinujesz jak koń pod górę.

Gość eerwerwrwr
Sęk w tym, że on o tym wie, a mimo to ani w lewo ani w prawo...