Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci z tego forum to

Polecane posty

Gołe cycki też są niezłe, ale się dość szybko nudzą. Komplementy się nie nudzą. Frida, były lata kiedy mi stawał nawet jak pomyślałem o mojej nauczycielce od fizyki (brrr... koszmarrr!). Ale wtedy dziewczynom, z którymi się spotykałem wcale się to nie podobało. A teraz jest na odwrót. Może Ty byłaś jedną z nich?

Gość gość
Prawdziwemu facetowi cycki nigdy się nie znudzą, pedale-gerontofilu!

Pedał-gerontofil? Rozumiem, że masz na myśli to, kiedy sobie zwalę konia: bo to jest w końcu stosunek męsko-męski i do tego jest to stosunek z osobą wiekową. Nie da się więc ukryć: bywam pedałem-gerontofilem. Czy mam przyjemność z pedałem-pedofilem?

jestem dzisiaj wyjatkowo zgodna :) na ch*j nadaje sie wszystko :P od komplementow poczawszy na pochwie skonczywszy. nie pomijajac cyckow oczywiscie 😴 nie wiem satyrze :O wszystko byc moze ;)... chyba, ze byles stary od mlodosci. wtedy to raczej wykluczone :P:D

Gość gość
Nie wiem czy masz przyjemność z pedałem-pedofilem. Pod twoim łóżkiem nie siedzę na szczęście [emotikon rzygu]

Frida, z tego co pamiętam, ale pamięć u mnie nie jest już rewelacyjna, to kiedyś byłem młody. Z całą pewnością pamiętam, że dziewczyny kiedyś były młode.

w takim razie mnie to tez dotyczy 😴 bylam o ciebie zazdrosna? ;) ... nie pamietam :O ale skoro tak mowisz :P:D

Chyba nie mówiłem, że dziewczyny były o mnie zazdrosne... Albo nic o tym nie wiedziałem. I co, jak byłaś młoda to zależało Ci, żeby chłopakowi stawał czy nie za bardzo?

prawde mowiac nie za bardzo :O sluzyli mi do innych celow :P:D mowie oczywiscie o wczesnej mlodosci 😴

No właśnie. Tak myślałem. Z tymi moimi też tak było: wzdychaj, szlochaj ale nie dotykaj. A teraz: narzeka jedna Frida z drugą, że już tak łatwo nie staje. Ech, kobiety.

satyr, no co ty... jakie wzdychaj, szlochaj :) nie bylo czasu na takie pierduty. Zycie czekalo ;)... gdyby nie meskie ramie;) nie wiedzialabym jak sie wspiac na najwyzsze w okolicy drzewo... i inne takie drobne przyjemnosci albo nieprzyjemnosci. moja wczesna mlodosc, to czasy kumpelskie :) przepraszam. czy ja narzekam, ze ci nie staje ;)

E, to Ty chyba o jakiejś bardzo wczesnej młodości mówisz. Dla mnie młodość to jakieś 19-20 lat i ściskanie się w kinie "1 maj".

Gość Ritta36
Satyrze :D:D:D

ej.... obecnie 19 -20 lat, to zadna mlodosc. to starosc. wystarczy poczytac teksty w naszej kawiarni ;) jesli mowa o takiej mojej mlodosci, to zeznaje bez przymusu ;) poruszalo mnie poruszenie w meskich spodniach 😴

No widzisz, albo ja wolno dojrzewałem albo w moich czasach generalnie wszyscy trochę dłuższą młodość mieli. Oddajcie kino "1 maj", s*******ny...

no wlasnie. ja tez jestem przedstawicielka dluzszej mlodosci :)

Gość ja się pytam
co faceci robią w ogóle na babskim forum?

Faceci na tym forum odpowiadają na żywotne potrzeby kobiet na tym forum. Frida, ja z wiekiem wewnętrznie to nawet jakbym młodszy był... Żeby jeszcze istniało kino "1 maj" to bym C****kazał...

Gość Ritta36
Do gościa: bez facetów, o czym by tu można pisać?

a tam... nie badz taki przywiazany do pierwszego maja :P pokaz mi gdzie indziej. moze byc w trzecim maja ;)

To już nie to samo, Frida, nie to samo. Kino było w małym parku co wieczorową porą nastrajało do kontaktu fizycznego. W kinie grali najgorsze badziewie zazwyczaj więc i widzów mało a sala dość duża. Już na kronice można było zaczynać...

Gość ja się pytam
doprawdy? chyba ponosi cię wyobraźnia.

swiaty maja to do siebie, ze lubia sie mieszac :)

Gość JABIS51
zapominacie ze atawizm "testosteron" to siła sprawcza zapedów męskich . bez niego szanowne panie wasza nagość jest bezpodstawna . NIE DZIAŁA

jednym zdaniem... dobrze, ze jestescie w cos takiego wyposazeni ;)

satyrze, czy piszesz moja biografie? ;) za duzo chcesz wiedziec. nie mam zwyczaju spowiadac sie ksiedzu, a co dopiero tobie. tymczasem 🖐️