Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KasJak

Kosmetyki YVES ROCHER któś używał?

Polecane posty

Hej, Czy ktoś z was stosował kosmetyki YVES ROCHER? Mam problem, ponieważ otrzymałam na urodziny duży kosz tych kosmetyków, ale szczerze mówiąc nie mam do końca do nich przekonania. Nigdy ich nie używałam i trochę się boję ich przetestować. pomocy...

Gość gość
Ostatnio dałem się namówić na wodę męską "Hoggar"... w promocji za około 60zł.! Niech ją szlag trafi ! Zapach ciekawy ale po 10 min. nie ma śladu po zapac****Już nigdy nie kupię produktów z Yves Rocher. Na rynku wody po 15 -20 zł. są o wiele trwalsze niż ten cały Roche. Zresztą dzisiaj jest podobnie z innymi markami na polskim rynku. Na rynku, gdzie wciska się nam byle kit za duże pieniądze !

Gość gość
Szampony bardzo dobre, tusze do rzęs te kosmetyki używałam i polecam

Ja używałam tuszu i cienie pod oczy oraz błyszczyka. Nie uczulają i są produkowane z naturalnych składników.

Gość labada
Właśnie dziszj odebrałam paczkę urodzinową.W prezencie otrzymałam wodę perfumowaną 50ml Moment de Bonheur.Jestem klientką już kilka lat icóż mogę powiedzieć?Zamawiam produkty ze średniej półki,dobre są ale np.przestałam zamawiać szampony, bo swędziała mnie po nich skóra głowy.Napewno ich produkty nie zawierają tych wszystkich parabenów,jakie występują w innych markach.Uzbierałam też trochę różnych prezentów a to też się liczy.

Gość gość
Ja lubię yves rocher ze względu na szampony,można na promocji kupić za 9.99 zł, czyli cena normalna, a szampony mają lepszy skład niż te tradycyjne, żadnych parabenow

co do perfum- to się nie dziwię... Chyba wolę dopłacić i kupić jakieś w superfarmie :/ nie dość, że będą dłużej pachnieć to jeszcze bardziej znana marka... Słyszałam dobre opinie właśnie na temat szamponów, olejów do włosów... Mam ogromną chrapkę się na coś skusić. Jeszcze znalazłam rabat na ich kosmetyki 50 zł :) http://okazje.yves-rocher.pl/?cd=fbos&utm_source=kafeteria.pl&utm_medium=referral&utm_campaign=yvesrocher

Gość gość
Ja tez uzywam Yves Rocher, czesto kupuję wysyłkowo. Mój nr 1 to żel pod prysznic o zapachu kawy. Mam kilka ich kosmetykow na sprzedaz, bo czasem korzystam z promocji 2 w cenie 1. Duzo osob sprzedaje je na tablica.pl :)

Gość gość
korzystam z tych kosmetyków o d kilku lat i jestem zachwycona. A najbardziej przypadł mi do gustu so eliksir-mleczko do ciała, cudnie pachnie i długo utrzymuje się na skorze.

Gość labada
pierwszy kontakt z Y.R miałam przez koleżankę.Intrygował mnie jej zapach,ale czy to bez?Okazało się że tak, to był zapach bzu.Może i nie trwały ale dla mnie piękny!Teraz nie zamawiam zapachów ale m.innymi żele,balsamy,mgiełkę do opalania,tusz do rzęs,do demakijażu.....

Gość gość
Uwielbiam kosmetyki Yves Rocher!! Stosuje je od lat :) ostatnio zaczęłam używać płukanki octowej z malin, i naprawdę jest świetna. Nadaje moim włosom jedwabisty wygląd. Dzięki za link do stronki z rabatem :) przydał się ;) zakupy już zrobione :D

Gość gość
To taki sam badziew jak Avon czy Oriflame

Gość kasiaaxx1
Kosmetyki to jedna sprawa, ale opinie pracowników o Yves Rocher znalazłam na forum gowork.

Gość kasiaaxx1
Kosmetyki to jedna sprawa, ale opinie pracowników o Yves Rocher znalazłam na forum gowork.

ja używałam, ale głównie balsamów itp. "kolorówkę" mają słabą