Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i jutro pedofil morderca wyjdzie na wolność!!! Boże!! Widzisz i nie grzmisz!!

Polecane posty

Gość gość

co to ma być???:O

Gość gość
to jest Polska

Gość gość
Codziennie jakiś zbrodniarz wychodzi na wolność, nie podniecaj się tak.

Gość gość
mam dzieci, boje się, to normalne i nie tylko ja tak myślę!

Gość gość
niech sobie wychodzi, ale nie w świetle jupiterów, w glorii i chwale, z ochroną i zapewnionym mieszkaniem, jedzeniem, lekarzem itp. powinien wyladowac na ulicy i tyle, jesli ma jakis majatek powinni go pozbawic na rzecz lat spedzonych w wiezieniu, skoro ma czystą kartę, powinien zaczynać wszystko od zera, jak miliony Polaków..

Gość gość
To akurat nie jego "wina", że zrobili z niego, pożal się boże, gwiazdę. To media są nienormalne i winne całego tego zamieszania.

Gość gość
On będzie miał lepiej niż prezydent. Na Polsat News przed chwilą pokazywali jak go przeworzą to tak policja w tych mniejszych i większych autach policyjnych karetka, a na dodatek droga była chroniona przez policjantów i chyba bramki. Po wyjściu będzie miał nadzór policyjny i opieke psychiatryczną. Dostanie mieszkanie itp. Brak sprawiedliwości...

Gość gość
:)

Gość gość
to teraz tylko czekać aż będzie wysyp morderców i zbrodniarzy, akurat patologie siedzą w domach teraz i żłopią piwska,jak zobaczą jak opływa w luksusy Trynkiewicz to i im się zachce, a są to ludzie zdeprawowani, brawo,oby kiedyś politycy i inni mądrzy urzędnicy itp.sami przekonali sie na wlasnej skorze do czego doprowadzili, jak patologia bedzie wiekszoscia :)

Gość gość
To jest paranoja. Wiem, że jest dużo takich Trynkiewiczòw, ale raczej teraz jakby ktoś zg****ił i zabił 4 chłopców to odrazu by dożywocie dostał. Każdy ma prawo na drugą szanse, ale on sam powiedział, że zabijanie czy coś jest silniejsze od niego.

Gość bloody valentine 0
i macie swoje prawa człowieka :D jakby pies ugryzł nawet niegroznie czlowieka - to idzie do uspienia, jak czlowiek ,swiadomy i chyba nie stwierdzono nu niego niepoczytalnosci mowi,ze bedzie zabijal to dostaje nagrody ;) nienawidze ludzi a tym ktorzy do tego doprowadzaja zycze gorszych cierpien niz M.T;)

Gość gość
mozna juz wstawiać do tematów znaki interpunkcyjne?????????????

Gość gość
Gdybyście tak nie darli ryjów to by nie dostał obstawy, nic dziwnego że władze boją się linczu. Ten człowiek był w pierdlu 25 lat, więcej niż większość z Was na świecie żyje. Zostal skazany na konkretną karę, odbył ją i powinien wyjść na wolność. Macie większą szansę na to, że wasze dzieci zg***** pan od wuefu albo ksiądz proboszcz niż Trynkiewicz ale jakoś do szkoły je posyłacie.

Gość gość
10.02.14 - nareszcie ktoś się mądrze wypowiedział. tylko dlatego nienawidzą akurat jego,bo media im tak każą. przestańcie płaszczyć d**y przed tv

Gość gość
ale raczej teraz jakby ktoś zg****ił i zabił 4 chłopców to odrazu by dożywocie dostał _________________ Ale stety albo niestety - prawo nie działa wstecz. Media znalazły sobie nową gwiazdę, po matce Madzi, to jest chore. Wywiady z matką Trynkiewicza, jego zdjęcia z przedszkola, wywiady z kumplami z celi...chore to jest!

Gość aga239890
i tak mu łep upierd***....;)a ja mam nadzieje ze jak najszybciej.