Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki lek na duszący kaszel ?

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca mam duszący kaszel ,który spać mi nie daje .Temperatury nie mam ,nic innego mi nie dolega ,nie palę a przyczepił się do mnie kaszel ,który żyć mi nie daje. Byłem też u lekarza ,zbadał ,osłuchał i zaproponował mi ... syrop ?! Syrop swój wypiłem ,żony też a kaszel dalej mnie męczy niemiłosiernie. - Czy są jakieś inne środki,skuteczniejsze niż te syropki polecane przez lekarza ?

Gość gość
THIOCODIN i po kłopocie /bez recepty/

Gość 61ella
Nie wiem czy Ci pomoże, ale spróbować możesz. Zrobiłam taki synowi bo nic mu nie pomagało żaden syrop z apteki. 1 cebula w kostkę, 1 ząbek czosnku ,2 łyżki cukru 2 łyżki wody. Gotować 2-3 minuty. Odcedzić wcisnąć pół cytryny. Pić 3 x dziennie po łyżce stołowej. Jeśli widać poprawę to zrobić następną porcję. Zamiast cukru można dodać miód ale nie gotować cebuli z miodem tylko po odlaniu soku dołożyć miód. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam :)

Gość tereska33
Mi na kaszel zawsze pomaga sambucol extra strong, a oprocz tego domowymi sposobami probuje go leczyc tak jak babuszka uczyla syropem z cebuli i ogolnie cieplym mlekiem z miodem i jakos zawsze mi sie udaje wyleczyc!

Gość gość
wódka z ogórasem kiszonym

Gość kuba

Ostatnio szukałem jakiegoś inhalatora dla dziecka, bo ten co posiadaliśmy nie bardzo sie sprawdzał a niestety okazało się, że córka ma alergię i trzeba regularnie robić inhalacje. W ten sposób w aptece trafiłem na Alergia Stop – taki inhalator, który ma pomagać właśnie w przypadku alergii, ciekawy jestem jak to wyjdzie w praktyce, mam nadzieje, że się jakoś sprawdzi.

Gość majka

W aptece ostatnio przypadkiem w promocji trafiłam inhalator Baby, podpytałam farmaceutki, podobno w przypadku dzieci jest to dobry wybór, a że nie mam inhalatora to kupiłam. Ostatecznie pierwsze użycia pozytywne, dziecko się nie boi, obsługa prosta, sprzęt wykonany profesjonalnie, godny zainteresowania.