Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem z in vitro

Jestem z in vitro, czuje sie gorsza

Polecane posty

Gość gościuuuuuuudziunia
nawet ci co tutaj tak stękają mogą być z in vitro i o tym nie wiedzieć :D

Gość gość
no i co z tego? ale nigdy tego nie zrobię swoim dzieciom, żeby ich począć i zamordować.

Gość Liv28
To nie jest świadome poronienie! Każda kobieta poddająca się in vitro jest informowana o tym, że kilka zapłodnionych komórek może zostać wyeliminowanych, ale w 99% są to te komórki, które niewłaściwie się dzielą, czyli i tak by się prawidłowo nie rozwinęły. Jeśli ktoś widzi coś złego w tym że dwie osoby bardzo pragną mieć dziecko, a nie mogą bez pomocy medycyny- to sam ma problem ze sobą i swoją niewiedzą.

Gość gość
Ciesz się, bo jesteś zaplanowana. Nie tak jak 3/4 społeczeństwa, pochodzi z wpadki rodziców. Nawet moja matka mi powiedziała: "dzieci nie planowałam". To pomyśl sobie dopiero, co ja czuję. :o

Gość gościuuuuuuudziunia
pogadamy jak będziesz w takiej sytuacji.

Gość Jestem z in vitro
Liv28 bardzo Ci dziękuje za budujące słowa otuchy :-) troche mi to dało do myślenia i dotarło do mnie, jak rodzice bardzo mnie kochają :-) zrobię im niespodziankę i upieke dla nich ciasto, jak wrócą z pracy to im za wszystko podziękuje i wyściskam :-)

Gość gość
homo pewnie też popieracie. ostatnio czytałam, że większość dzieci u homo jest gwałconych.

Gość gość
A ja wam powiem jako lekarz że dane dotyczące płodności szczególnie wśród młodych ludzi są zatrważające!!! Stres, tryb życia, odżywianie, to wszystko do tego się przyczynia. In vitro stało się już dawno normą, niestety dostępną dla nielicznych (nie jest w całości refundowane). Jest to zwykła metoda leczenia niepłodności. Szacuje się że za kilka lat liczba osób mających problemy z płodnością może się podwoić- jedzenie z gmo..

Gość Jestem z in vitro
dziękujemy Państwo, że wzięli Państwo udział w naszej internetowej reklamie badania nastrojów względem in vitro:)

Gość gościuuuuuuudziunia
gdyby nie pomoc medycyny, oraz upór i odwaga rodzicow pewnie nigdy byś sie nie narodziła:) więc warto pokazać rodzicom, że za to ich bardzo kochasz.

Gość Liv28
Bardzo się cieszę :) Nie słuchaj durnych opinii zawistnych osób :) Ciesz się że masz super rodziców i nie czytaj durnych komentarzy! A jak będziesz miała ochotę obejrzyj na TLC "In Vitro. Czekając na dziecko". Zobaczysz historie par, które robiły wszystko by mieć bobasa oi wtedy na pewno docenisz ile Twoi rodzice włożyli w to sił i uczuć, ile trzeba wytrwałości i miłośc***Przemiłego dnia :)

Gość gość
aha, to była reklama?:O spam:O

Gość Liv28
Wszystko jedno czy reklama czy nie, może kiedyś ten wątek komuś pomoże.

Gość Jestem z in vitro
Jaka reklama, ktos za mnie pisze bez sensu, nie rozumiem takich ludzi. Ja juz tu nie będę pisać. Dziękuje za ciepłe słowa.

Gość gość
komu pomoże? odmieńcom zachodzić w ciążę?

Gość gość
w*********j z tym spamem.