Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja75

Mąż mnie uderzył nie pierwszy raz

Polecane posty

Gość Ja75

Pierwszy raz komukolwiek o tym mówię a raczej piszę.jestem po ślubie 18 lat mamy z mężem 2 synów .Po około 2 latach małżeństwa mąż zaczął pić , nie raz na miesiąc czy raz na tydzień ale co dzień sobie pod pijał. Pózniej doszło do tego , że w piątki ,soboty pił do nieprzytomności robiłam mu awantury a w niego wstąpiła agresja okropnie mnie i moją mamę wyzywał i doszło do pierwszego uderzenia mnie, kolejne się powtarzały nawet w domu u teściowej potrafił mnie uderzyć prawie do nie przytomnośc**przez kolejne lata co weekend dostałam od niego niestety dzieci to widziały i na nich tez się wyżywał ale psychicznie,choć potrafił uderzyć dziecko bo twierdził że to nie jego. od 7 lat pił tylko w weekendy i zawsze wyzywał mnie od najgorszych i ,że mnie zabije i dzieci a moją mamę nadzga na pal. od 2 lat nie pił tylko ćwiczył jeszcze gorze stał się nerwowy zdarza mu się od niedawana znowu wypić w weekendy a starszy syn również zrobił się do niego agresywny i opryskliwy a jego to denerwuje . Rok temu opił się i bardzo mnie pobił uciekłam do sąsiadki . Obiecał że już nigdy mnie nie uderzy, aż do wczoraj jak go syn wyprowadził z równowagi to mnie bił gdzie popadło po trzezwemu. Nie wspomniałam ze jestem inwalidką 1 gr, mam chore nogi i jestem po przeszczepie nerki. Proszę mi doradzić co ja mam zrobić? Nie wiem czy kocham jeszcze męża? a może kocham?

Poczekaj kolejne 18 lat, wtedy będziesz już pewna.

Gość gość
Naprawde nie wiesz co masz robic?Czy nie motywuje Cie dobro wlasnych dzieci?

Gość gość
nic nie poradzimy na to, że takiego WYBRAŁAŚ sobie faceta