Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama i zona

urodzilam dziecko i dziecko dla niego jest wazniejsze niz ja, zeszlam na 2 plan

Polecane posty

Gość mloda mama i zona

:( Jest zachwycony dzieckiem..... teraz jest czas połogu więc o seksie się nie wypowiem ale teżą myślę, że będzie rzadziej... Cały czas dziecko i dziecko :o. Pisze mi smsy jak jest w pracy "co robicie, tęsknię za naszym maleństwem''. jak przychodzi to od razu idzie do wózka i "cześć księżniczko moja" zajmuje się baaardzo dużo dzieckiem to prawda ale ja już chyba dla niego nie istnieję :o. Zapomniał o mnie.... Ja tez kocham nasze dziecko ale wcześniej był dla mnie taki dobry, taki kochany ciąglw mnie pytał co robiłam, jak się czuję, itd itp a teraz NIC tylko jak mała jak księżniczka nasza i tyle....

Gość gość
Zazdrosna jestes o wlasne dziecko zamiast sie cieszyc , ze maz tak sie dzieckiem interesuje

Gość mloda mama i zona
Ja staram się o niego próbuję zwrócić uwagę, zrobiłam kolację wczoraj przy swiecach ale on i tak na tej kolacji mówił.... o dziecku.... zawsze się mówi że jest odwrotnie. Chciałabym rozdzielić życie z nim jako mężczyną mojego życia i kochankiem a rodziną / mężem / ojcem....

Gość grey1234
Kobieto o co ci chodzi??? szukasz wiatru w polu...daj sobie siana -kiedy mąż przychodzi do domu to ty zajmij się sobą,wez kąpiel itd a on niech się cieszy dzieckiem-takie faceta to ze świecą szukać...

Gość mloda mama i zona
bo nie chce byc tylko matką...

Gość gość
a z nim rozmawiałaś o tym? co on na to?

Gość mloda mama i zona
On mówi, że mi zawsze nic nie pasuje a jakby się nie zamjmował to bym mówiła czemu się nie zajmuje itd :( Że już hormony ciążowe opadły więc co się dzieje :/

Gość gość
no jasne ale jakby baba się tak zachowywała to byłby krzyk że macica zamiast mózgu że powinien ją zdradzić i inne takie... Ja go po części rozumiem bo córka jest nowa dla niego i to taki "pierwszy zachwyt". Z czasem może mu minie a może nie... Ja od 15 lat bez przerwy jestem zachwycona moją kotką i wszyscy inni są na dalszym planie :) aaa i nie próbuj ich rozdzielać bo pogorszysz sprawę. Cierpliwości

Gość mloda mama i zona
ciagle ja caluje i tuli a mnie juz wcale....

Gość gość
nie wierzę, że możesz być zazdrosna o dziecko, musisz być paszczurem!

Gość gość
kazda normalna matka cieszy sie z tego,ze jej dziecko jest kochane, tym bardziej przrez ojca. O dziecko nie jest sie zazdrosnym,

Gość gość
Mówić na dziecko kotka. P E D O F I L