Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurcze czy cos sie zmieni czy juz tak bedzie zawsze mam problem zyciowy

Polecane posty

Gość gość

W domu mam tak, ze chce juz sie wyprowadzić najchetniej, bo "brat" po prostu to co robi i co tu sie dzieje to masakra i mam dosyc.. Poza tym nie mam przyjaciół ani znajomych.. Dawne pozrywałam przez depreche, lęki i rozne takie, ze szkoły znajomosci sie pozrywaly i teraz jestem sama.. Nie mam tak nikogo.. I niby chce zdać tą mature, isc gdzies dalej na studia, usamodzielnic sie, wyprowadzic i w ogóle, ale z drugiej cholernie się boje.. Co jeśli bedzie tylko gorzej? Co jeśli nikt mnie juz nigdy nie polubi i całe zycie bede siedziec sama? Co jeśli nic sie nie zmieni? Tylko bedzie gorzej i bede jeszcze bardziej samotna gdzies w obcym miescie? :(

Gość gość
:(

Gość Jolanta88
powiem moze tak ja tez myslalam o studiach bedac po maturze ale wlasnie tak jak Ciebie przerazal mnie lek jak ja sobie dam rade w innym miescie, z dala od rodziny itd ale poszlam inna droga wtedy, podjelam prace, mialam chlopaka (ktory obecnie jest moim mezem) w wieku 22lat wzielam slub, teraz mam 26lat i slicznego poltorarocznego synka absolutnie nie zaluje ze poszlam w tym kierunku ale wiem z perspektywy czasu ze jakbym poszla wtedy na studia to dalabym sobie rade i w szkole i rozlaka z rodzina,po prostu musisz uwierzyc w siebie i w swoje mozliwosci. Wiara gory przenosi.

Gość gość
Dzięki:*

Gość gość
Tez miałem straciłem przyjaciul znajomych ale nie miałem depresji czy cos po prostu miałem taki okres że nic mi się nie chciało teraz już jest dobrze dostałem pracę która pragnąłem tylko problem mam z kobieta ale to inna historia więc spokojnie zawsze wszystko może się zmienić na lepsze