Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość passskudaaa

Niezbyt ładna

Polecane posty

Gość passskudaaa

Nie jestem urodziwa, nie mam chłopaka, czy mam szanse znależć kogoś sympatycznego, kto nie zwraca uwagi na wygląd?

Gość gość
każda potwora znajdzie swego amatora :D

Gość gość
I PO CHUJ CHCESZ ROZNOSIC BRZYDKIE GENY. TWOJE DZIECI BĘDĄ CIERPIEĆ JAK TY. Przecież nie urodzi się ładne

Gość passskudaaa
Czyli brzydcy nie maja prawa do niczego? do miłości, do dzieci też? Chore to jest co piszesz!

Gość gość
szansa zawsze jest

Gość gość
Nie patrzę za bardzo na wygląd. Szukam kogoś do mailowania na różne ciekawe lub nieciekawe tematy. Skusisz się?

Gość gość
zrobie ci ladnego bobasa jak chcesz :)

Gość gość
Etam. Najładniejsze są samotne:) więc na pewno ktoś Ci się trafi:) takie brzydule maja facetów często przystojnych:)

Gość gość
przyjstojny,to nie znaczy madry.dobry,wiec o czim mowa????????????

Gość gość
niepawda z brzydkiej kobiety moze urodzic sie calkiem ładny chłopiec w koncu facet jak juz ładniejszy od diabła to przystojny a ponoc diabeł był hiper przystojny wiem głupoty pisze ale praktyka pokazuje wsród moich kolezanek iz z tych brzydkich fajne chłopaki sa

@passskudaaa: nie wierzę, że jest coś takiego jak "niezbyt ładna" dziewczyna... może być zaniedbana pod względem fizycznym, może mieć kiepski lub źle zrobiony makijaż, może być nieciekawie ubrana, z wiecznie smutną, lub skrzywioną miną... Czy jesteś naprawdę taka jaka się określasz? Bez zdjęcia nie powiem, ale jestem przekonany, że to bardziej tkwi w twojej psychice niż tak naprawdę jest. Zrób wszystko z sobą na co możesz mieć wpływ, a resztę zaakceptuj. Tak jak ty siebie widzisz, tak widzą ciebie inni.

Gość gość
nie wiem jaka jest autorka moze nic jej nie brakuje tylko kokieterie uprawia ale uwierzcie znam kilka takich szkaradnych kobiet ze szok i coo te szkarady maja rodziny męzowie nawet o dziwo je nie zdradzaja i własnie urodziły urodziwych synków ktos mi kiedys powiedział ze z brzydkich kobiet dobrze syna miec