Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktos taki jak ja?

Polecane posty

Gość gość

Otoz: 1) pale papierosy 2) objadam sie na noc 3) moja kondycja jest tragiczna, na 3 pietro wchodze z ciezka zadyszka, jestem slaba fizycznie, na "skalpelu" Chodakowskiej wytrzymalam do 4 minuty, nie dam rady zrobic wiecej niz 10 "brzuszkow" I mam zamiar to zmienic. Ktos ze mna?

Gość gość
nie palę, czasem się obajdam, będę cwiczyć z Ewą, bo nie mam kondycji

Gość gość
a probowalas juz cwiczyc z Ewa? bo wg mnie to bardzo ciezkie cwiczenia, ale moja kondycja jest naprawde slaba. Mialam zamiar zapisac sie na jakas zumbe, ewentualnie na silownie ale sie wstydze, ze bede sapac jak wieloryb, chociaz nie mam nadwagi i sylwetke mam raczej szczupla ale cialo takie galaretowate, zero miesni..

Gość gość
żeby zaliczyć wf chodziłam na siłkę i każdy mógł ćwiczyć na szczęście w swoim tempie. Z chodakowską udało mi się 10 minut, dalej nie dałam rady

No to bierz sie za siebie bo ćwiczenia Chdakowskiej nie są wcale jakieś wybitnie męczące i bez niczego moglabym tak ćwiczyć 2 godziny albo i więcej gdyby to nie bylo takie nudne :) a wcale obecnie nie mam bóg wie jakiej kondycji

Gość gość
jeśli robisz po łepkach to na pewno są nudne dla Ciebie, killera może spróbuj

Gość kondycja zerowa
Kinga - widocznie kondycje masz nienajgorsza. Dla mnie Chodakowska do mordega, ale jutro mam zamiar wytrwac przynajmniej do 5 minuty :P Fajki tez rzucam, rano sobie jeszcze zapalilam, teraz koniec z tym.

No juz nie przesadzajcie :o chyba że to ja po całych latach aerobiku i tańca towarzyskiego mam lepszą kondycję niż myślę, albo naprawdę Wasza kondycja pozostawia wiele do życzenia :)

Gość kondycja zerowa
totez mowie, ze moja kondycja jest tragiczna :O moje dzieci (6 i 3) biegaja szybciej ode mnie :O

Gość kondycja zerowa
no z tym paleniem to tez bedzie ciezko, ale zawzielam sie. Najsmieszniejsze jest to, ze w obu ciazach i podczas karmienia nie palilam i rzucilam z dnia na dzien jak dowiedzialam sie o ciazy, a teraz ciezko wytrzymac..

Gość kondycja zerowa
hehe musialabym naprawde byc w ciazy, na co sie nie zanosi w najblizszym czasie :P no coz, trzeba sie wziac za siebie bo latka leca i to moj ostatni rok, gdzie mam z przodu dwojke ;)