Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądałam dzisiaj Rozmowy w toku o tym jak

Polecane posty

Gość gość

faceci namawiali kobiety do powiększenia biustu. A te babki zamiast strzelić w mordę i rzucić w p***u takiego debila, to jeszcze z nimi negocjowały i się zastanawiały czy się nie zgodzić. Totalne poniżenie wg. mnie, żałosne!

Gość gość
niestety pasztety nie maja wyjścia,staropanieństwo żle sie kończy

Gość gość
Tylko, że ci faceci to dopiero buraki byli, typowe buraczane mordy i tylko nawijali o tych cycach jakby to było nie wiadomo co. Ja bym takiego od razu na drzewo posłała, jakby tylko mi coś takiego zaproponował, nawet nie kazał robić. Nie podoba się to spie**j a nie namawia do operacji i durne argumenty.

Gość gość
pewnie nie będziesz miała okazji nikogo nigdzie gonić,ale pow******ć się możesz

Gość gość
No ja myślę. Ogólnie tego nie ogląda, dzisiaj natrafiłam przypadkiem bo wcześnie wróciłam do domu i zwyczajnie zszokował mnie brak godności kobiet.

Gość gość
Ten brak godności został wynagrodzony plikiem portretów Władysława Jagiełły czy wy na prawdę my slicie, że te osoby w takich programach są realne?

Gość HahahahahaXD
Przecież to wszystko jest reżyserowane w 100%. A Wy idiotki jeszcze w to wierzycie :D

Gość darek1987_
19:44-też myślę że to idiotyzm patrzeć na kobietę pod względem cyców.zezwierzęcenie się.bo przecież te cyce to nie jest nie wiadomo co

Gość gość
chyba ci się poputało bo dziś to był zupełnie inny temat a cycki były wcześniej chyba, że jakieś stare powtórki oglądałaś

Gość darek1987_
ale wiecie co wy się pewnie czujecie tak że mężczyznom nie podobają się wasze cyce, czy dlatego tego nie lubicie że on myśli o seksie i chce żebyście miały większe?