Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaa teamtatuuuuuuuuu

Co kupujecie na 1 odwiedziny u maluszka

Polecane posty

Gość autorkaa teamtatuuuuuuuuu

j.w

Gość gość
Zawsze pytam rodziców. Kupuje pampersy, emolienty, ręczniki, kocyki, ciuszki, pościele i wszystko inne czego rodzicom i dziecku ewentualnie brakuje

Gość gość
Nie kupuje nic albo szuje kocyk albo robie na szydelku - ale to wtedy taki zestaw full wypad kocyk typu minky z dodatkowo dopinana podpinka ocieplana lub cos szydełkuje jak wiem ze mama lubi takie rzeczy i sama sobie wybiera wzor/ ksztalt. Srednia cena materiałów to 70 zl, reszta to moja praca.

Gość gość
ja szwagierce zamierzam kupic paczke upominkowa z rossmanna w ktorej sa 2 smoczki uspokajacze butelka 300 ml i grzechotka do wyboru kolor rozowy lub niebieski kkoszt 20 zl i mysle nad jakimis ciuszkami body z dlugim rekawem pajacyki.... jak masz aktualna gazetke z lidla to sa fajne rzeczy tam

Gość gość
kocyk z haftem - imię i data urodzenia, wzrost i waga - na pamiątkę nawet jak rodzice nie skorzystają

Gość gość
Glsciu od smoczkow i butelek - zastanow sie jeszczd raz, byz moze mama jzywz innej firmy smoczkow i butelek- ja np uzywam aventu i inne butelki po prostu by sie zmarnowaky. Nie uwazam ze inne niz avent sa gorsze, po prostu moje dziecko przyzwyczailo sie do nich i krztusi sie innymi smoczkami czy butelkami