Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minuat

Ale się cieszę mój brat chyba w końcu kogoś znalazł

Polecane posty

Wy tu cidzoloznicy na pewno rozgrzeszenia nie dostaniecie

Gość gość
25 lat i ciągle z mamusią mieszka... no ja pierdziele. Masakra.

Gość gość
Taa, odezwał się ten co się w wieku 16 lat wyprowadził. Akurat oddaje ponad połowę swojej pensji, wyprowadzić się nie może właśnie z tego względu, trzymają go tutaj pewne zobowiązania których wcale nie musiał brać na swoją głowę. Ale on ma klasę i chce pomoc, w przeciwieństwie do siedzących tutaj debili

Gość gość
No sorry wyprowadziłam się mając 18 lat z domu ;) Trochę mi rodzice pomagali na początek, ale szybko się usamodzielniłam mimo ciężkich dziennych studiów. No ale można wymyślać bajeczki, że on taki wspaniały i NIE MOŻE się wyprowadzić a nie, że ciapa :D

Gość gość
Przepraszam cię ale nie znasz sytuacji, to się nie wypowiadaj. Nie chciałabyś mieć takiej w rodzinie, uwierz mi. Ja się zapewne pierwsza wyprowadzę. To jest dobre bo jak odnawiali pokój 3 lata temu to się śmiałam, że odnawiają dla mnie.. a potem wynikła ta sytuacja i okazało się że nawet jakby chcieli to nie mogą się wyprowadzić przez te zobowiązania, no chyba że żyliby o chlebie i wodzie.

Gość gość
Tak tak ;) W internetach wszystko można napisać.

Gość minuatt
To po co tutaj wchodzisz i wmawiasz mi, że ściemniam? Niespecjalnie mnie interesuje to, co Ty o tym uważasz.. Napisałam wątek o swoim bracie, bo cieszę się z tego, co widzę, i na tym koniec.

Gość gość
Nie martw się. Laska się skapnie co i jak i zniknie ;)