Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce iść na studniówkę

Polecane posty

Gość gość

Mój problem polega na tym, że nie bawi mnie ta cała studniówka. Nie lubię takich klimatów, jestem mało towarzyska. Naprawdę nie chcę iść. No ale pozostaje kwestia otoczenia, które wywiera presję. Ze niby trzeba iść, będę żałować jak nie pójdę itp. Nie wiem co robić :( Czy ktoś z Was też uniknął lub próbował uniknąć własnej studniówki?

Gość gość
byłam na studniówce, ale znam pare osób które po prostu tak jak Ty nie chciały iśc i nie poszły. Żadna nie uważa , że załuje. Pewnie i tak nie bawili by się na niej super, i źle by się tam czuli

Gość gość
Ja nie byłam, za tą forse pojechałałam ze znajomymi z podstawówki na tydzień na narty do zakopca - niczego nie żałuje ;p

Gość gość
jesli nie chcesz isc, nie idz. Nic na sile. Ja zrobilam ten blad i poddalam sie naciskom kolezanek i rodziny. Niestety zle sie czulam na imprezie. Nigdy nie bylam dusza towarzystwa i bardzo zalowlam, ze poszlam. To nie moje klimaty.

Gość Lajna22
Ja też nie byłam na studniówce i nie żałuje tego ani troche.Nie lubie takich imprez,również jestem mało towarzyska

Gość najpenknejsza
Ja poszlam z moim chłopakiem i przetanczylam calo noc w porównaniu do pseudo koleżanek co tylko obgadywaly i wódy chlac patrzaly.

A czy problem nie wynika z tego, że zwyczajnie nie masz z kim iść? Jeśli naprawdę nie lubisz takich imprez - nie idź. A jeśli nie idziesz, bo nie masz osoby towarzyszącej... hmm.. może jakiś kolega z klasy, który również nie ma nikogo?