Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię poczuć pociągu

Polecane posty

Gość gość

... ale bardzo bym chciała. Chcę znaleźć kogoś, kto będzie mi się podobał w każdym calu i w dodatku pociągał. Wydaje mi się, że znalazłam kogoś takiego, rozmawiam z nim przez neta, jest inteligentny i ciekawy, ale zobaczymy, czy w realu będzie też chemia.. bo tak naprawdę bez niej to nie związek, tylko przyjaźń.

Gość gość
:)

Gość gość
Bylam w zwiazku bez chemii 7 lat. Rozpadło sie, bo znalazł sie taki który mnie pociąga.

Gość gość
Jakim cudem chodziłaś do łóżka z facetem 7 lat?.. ja bym nie dała rady się zmusić. Ten, z którym piszę, nie jest specjalnie przystojny ale ma w sobie coś mega fajnego.. ciekawi mnie jak by to było w realu

Gość gość
Seks był od swieta, raz na 2 miesiące. Teraz mogę zawsze i obecny facet ma mnie dosyć czasami. I pomyśleć ze uwazalam sie za osobę aseksualna...

Gość gość
..

Gość gość
To ja mam dokładnie tak samo. Czasami mi się wydaje że ja się po prostu podświadomie celowo blokuję.. Trochę boję się ludzi, nie jakoś znacznie, ale blokady są. Jak doszłlo do tego że poznałaś tamtego faceta i czy od razu była ta chemia, poznałaś to?

Gość gość
poczuj Pendolino... na bocznicy

Gość gość
Będąc z tamtym poznalam go przypadkiem. Wplatalam sie w znajomość z innym bo ciągle mi czegoś brakowalo. Z obecnym facetem jest mi po prostu dobrze i nawet nie myślę o tym żeby z kimkolwiek wdawać sie w jakieś znajomości. Jakos tak wyszlo ze zaczelo sie od lozka, czego bym sie po sobie nie spodziewala...

Gość gość
Ja mam nadzieję, że znajdę kogoś, kto będzie podobał mi się całościowo. A mogę cię zapytać o to, czy tak ogólnie czułaś pociąg, miałaś potrzebę np. masturbacji poza tym przed tym? Czy też nie?

Gość gość
Ale fajnie, nie dość że masz fajnie, to jeszcze dobrze w łóżku. 7 chudych lat, siedem tłustych, a potem co było? chyba jakaś podróż do Egiptu :)

Gość gość
..

Gość gość
Widywaliśmy się rzadko na początku. Bardziej czułam zakochanie niż pożądanie. Nie czulam potrzeby masturbacji. Bardziej chec bycia blisko. Podoba mi sie fizycznie chociaz nie jest idealny. Apetyt rosl w miarę jedzenia. To on obudzil we mnie seksualność...

Gość gość
no to świetnie :) ja mam nadzieję że znajdę takiego mężczyznę..