Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dermatolog w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Czy zna ktos dobrego dermatologa w Londynie? Nie koniecznie chodzi mi o polskiego dermatologa tylko o kogos naprawde dobrego kto wyleczy moj tradzik. Wiem, ze prywatni dermatolodzy sa bardzo drodzy (ok 200 funtow za wizyte), ale bardzo zalezy mi na wyleczeniu tradziku wiec przeboleje juz ten duzy wydatek.

Gość zadan
Zaden dermatolog nie wyleczy ci tradzika co Ty wymyslasz,tu trzeba psychoterapeuty

Gość gość
Owszem psychoterapeuta tez potrzebny zeby nauczyc sie jak sobie radzic z tradzikiem, ale samego tradziku nie wyleczy...

Gość gość
He he he nie z tradzikiem ale z wlasnymi uczuciami,emocjami a tradzik sam zniknie :)

Gość gość
ale ja mam juz 25 lat wiec to nie jest mlodzienczy tradzik..sam chyba nie zniknie

Gość gość
a w ogole to skad taka opinia? Mialas/es taki problem?

Gość gość
Oczywiscie ze sam zniknie,jak poradzisz sobie z własnymi emocjami to nie ma znaczenia ile masz lat

Gość gość
uwazasz wiec ze tradzik jest wywolany tylko i wylacznie stresem? Jestes lekarzem?

Gość gość
ponad 90% chorób jest wywoływanych emocjami

Gość gość
umowilam sie juz do mojego lekarza, chce poprosic o skierowanie na psychoterapie ale niestety musze czekac miesiac. Mimo wszystko jezeli jednak ktos zna dobrego dermatologa w Londynie to bardzo prosze o informacje.

Gość nosleep27
dobrym dermatologiem jest dr Monika Ziemianska przyjmuje w Tooting Medical ;)

Gość emigrantka88
Zgadzam sie ze Dr. Monika Ziemianskajest dobrym dermatologiem. dosc dlugo leczylam sie u niej wiec moge polecic ;) fachowa i bardzo rzetelna

Gość martyna87lbn
Ja w Londynie spotkałam sie z rewelacyjnym dermatologiem Ewa Iwan–Chuchla z MyMedyk ( http://medyk.co.uk ) kobieta zna sie na tym co robi.

Gość MyMedyk
W Londynie są dobrzy dermatolodzy, jednak ja jestem bardzo zadowolona z Dr Moniki Ziemiańskiej. Ta lekarka pomogła mi zwalczyć nie tylko mój trądzik który obejmował nie tylko sporo miejsca na twarzy ale i na dekolcie. Szukałam dermatologa bardzo długo i jednak udało mi się w końcu znaleźć. Ta lekarka jest osoba uśmiechniętą od której promieniuje pozytywna energia aż chce się przychodzić do lekarza. Jestem osoba zadowolona i polecam tę dermatolog .

Gość Mirabe
a czy ktos korzystal z zabiegow medycyny estetycznej u dr M. Ziemianskiej w Tooting, albo moze polecic kogos w Londynie? Ja probowalam juz w Medyku ale wielkie rozczarowanie, zle wykonany zabieg i straszne skutki, niestety tam dermatolodzy nie zajmuja sie medycyna estetyczna tylko dentysci :(

Gość gość
Pani EmmaF (nick) wypowiadająca się na temat dermatologów i kogo warto polacać to właścicielka kliniki Tooting Medical Centre Pani Ewa Tychoniuk lub podająca się pod innymi nazwiskami poszperajcie w Internecie ... :_) Jej opinie o dobrych lekarzach nie są obiektywne więc uważajcie dziewczyny

Gość gość
W Londynie polecam dr Ewę Berlińską. Jest specjalistką w leczeniu trądziku. Pani doktor przyjmuje od jakiegoś czasu we własnym gabinecie na Ealingu. Mnie pomogła, a problem był długotrwały i naprawdę uciążliwy, więc polecam.

Gość gość
Polecam polskich lekarzy w Clapham, bardzo dobra obsługa nie ma problemów z umówieniem się na wizytę ( a już u różnych specjalistów byłam czy to sama czy z dziećmi). Fajny przyjazny klimat na miejscu, no i najważniejsze że można z lekarzem porozmawiać po polsku...Dużo o ofercie kliniki jest na https://polski-lekarz.london/

Gość gość
Dr Berlińską też polecam :) Widzę, że nie tylko ja miałam szczęście trafić z trądzikiem do pani doktor. W końcu moja skóra wygląda... normalnie. A na Ealingu jest dużo Polaków, więc taki polski gabinet i specjalista są jak najbardziej ok w tym miejscu.

Gość gość
Do dermatologa to polecam podjechać sobie do kliniki w Tooting, na stronie https://polski-lekarz.london/polski-dermatolog-w-londynie masz do nich namiar. Bardzo dobry kontakt, jasne warunki jeśli chodzi o cenę i też sama klinika bardzo dobrze wyposażony, polski lekarz także można się dogadać zamiast tłumaczyć na migi.

Gość doris

Doktor Berlińska jest świetna! Trafiłam dzięki temu forum :) Bardzo dobry specjalista i do tego ciepły człowiek. Polecam panią doktor!

Gość tomek

Ja też jestem z tego forum i też mogę zaliczyć się do grona zadowolonych pacjentów dr Berlińskiej. Naprawdę dobry dermatolog. fajnie, że w Londynie można znaleźć takich lekarzy.