Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteśmy uważani z męzem za egoistów bo..

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze nie jestem w "wieku rozrodczym", ale chciałabym mieć minimum 3. Moim marzeniem jest 5, ale wątpię czy się wyrobię do 40-stki, chcąc zachować jakieś przerwy między dziećmi, żeby każde do roku karmić naturalnie.

Gość gość
Badz asertywna i raz na zawsze zakonczcie takie rodzinne rozmowy -powiedzcie jasno,ze sobie juz nie zyczycie aby poruszali takie tematy.

Gość gość
Można mieć dużą rodzinę i robić karierę. Jedno drugiego w żadnym wypadku nie wyklucza. Dziwię się, że dla ciebie to taki problem i sytuacja nie do pogodzenia.

Gość gość
Olej, albo zapytaj w takim razie mamę w jakich dniach i godzinach jest dostępna jako opiekunka (oczywiście na czas twojej pracy i sporadycznie kiedy wolne macie, żebyście mogli odetchnąć), a ciotkę ile w takim razie przeznacza na wyprawkę... W głowie mi się nie mieści że ktoś mógłby mi czasem i pieniędzmi rozporządzać, bo do tego się to sprowadza.

Gość gość
A życie nie jest bezsensu, ale biorąc pod uwagę dzisiejsze uwarunkowania i panujące "realia", strach jest po prostu posiadać jedno jedyne dziecko i tyle.

Gość gość
jedno jest pewne: jeśli poczynisz życiową inwestycje i dasz rozporządzić swoim ciałem, bo inni ci tak doradzają, to będziesz największa ciepłą klucha świata...