Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLARISA

jakie łóżeczko kupić

Polecane posty

Gość POLARISA

dziewczyny proszę o radę :) jestem w pierwszej ciaży i za 2 miesiące rodzę .nie mam pojęcia na jakie łóżeczko dla dziecka się zdecydować-chciałam na początku zwykłe,tradycyjne drewniane,ale ogrom znajomych którzy mają dziec***olecają turystyczne i są z nich bardzo zadowoleni. oglądam te turystyczne i no nie robią one na mnie takiego wrażenia...stabilności! mam wrażenie ,że takie łóżeczko się złoży w pół albo połamie jak malec podrośnie i zacznie np.w nim podskakiwać itp. doradzicie coś?

w ogóle nie kupuj. Może być tak, że w ogóle z niego nie będziesz korzystać. Na początku możesz uczyć spać w gondoli, lub w koszu Mojżesza. Jak nauczysz dziecko spać w takim koszu to wtedy kup łóżeczko. ja właśnie złożyłam córki łóżeczko w którym spała całe 5 razy,

Gość gość
Mój bzikował totalnie a łóżeczko nigdy się nie złożyło, tyle że po prostu nie cierpiał tego turystycznego (chciałam żeby robiło za kojec w kuchni). W zwykłym lubił patrzeć między szczebelkami, a w turystycznym szału dostawał... Poza tym drewniane wydaje mi się po prostu ładniejsze- ale to już kwestia gustu, no i łatwiej umyć. Ale turystyczne z takim podwieszanym poziomem, przewijakiem, normalnym materacem jest tak samo funkcjonalne.

Gość POLARISA
no właśnie ,tego pod uwagę nie wzięłam,że łatwiej jest drewniane łóżeczko umyć! nie kupować wcale ?? nie no bez kitu :) jak nie będzie chciał spać(synuś :) !) w łóżeczku to spakuje i sprzedam - no problem :) ! Ktoś jeszcze jakieś za i przeciw może przedstawić ?

Gość gość
ja mam drewniane, turystyczne jest do 13 lub 15 kg (zależnie od modelu) Na samym początku miałam jeszcze kołyskę tiny love i jak miał noce że chciał być blisko to spał w kołysce obok.

Gość POLARISA
13-15kg. no to też argument-nie wiedziałam o tym ze takie łóżeczka mają "jednak"ograniczenia wagowe :) dzięki :) jak jeszcze ktoś się wypowie negatywnie to temat uznam za zamknięty :)

Gość gość
siatka często się pruje :)

Gość gość
Kup tradycyjne. Sama nazwa wskazuje do czego nadaje sie i w jakiej sytacj powinnio byc uzywane lozeczko TURYSTYCZNE.

Gość gość
Zapytaj tych kolezanek dlaczeo same nie spia na platikowym szajsie :O ...

Gość gość
nie lepiej takie przystawiane do łóżka? Jak podrośnie to wstawiasz jeden bok i masz normalne