Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajeleoniii

Pomocy! Założyłam się z koleżankami o 9 kg w 3 tygodnie. Realne ?

Polecane posty

Gość kajeleoniii

Mam 16 lat ,168 cm wzrostu i ważę 70 kg. Moja idealna waga powinna wynosić 60,5 kg. Dzisiaj założyłam się s koleżankami , że 3 marca będę ważyła 60 kg. Wiem , że 9-10 kg w 3 tygodnie to szok , ale jednak realne. Proszę tych , którzy mają pojęcie jak tego dokonać. Proszę też o podanie ćwiczeń spalających szybko tłuszcz. Zawsze jak chcę ćwiczyć nie wychodzi mi to , bo mam wrażenie, że będę robiła złe cwiczenia, które jeszcze bardziej rozbudują mi nogi. Proszę o pomoc...:-):-):-)

Gość a mi szkoda
nie wiem o co się założyłaś, ale lepiej przegrać (co by to nie miało być), niż sobie zdrowie rujnować, rozwalić metabolizm, skazać na efekt jojo, itd :( nie wiem, od jak dawna masz okres, itd, ale, jakby nie było, jesteś jeszcze w takim momencie, że Twój organizm się rozwija i to ciało, które teraz jeszcze dojrzewa, będzie C***otem potrzebne przez jakieś jeszcze 70 kolejnych lat :) dlatego: warto o nie dbać;) załóż się lepiej o to, że np. do wakacji będziesz ćwiczyć trzy razy w tygodniu i ani razu sobie nie odpuścisz; albo o to, że do wakacji nie zjesz żadnych słodyczy i nie posłodzisz sobie herbaty; to przynajmniej przy okazji poćwiczysz sobie silną wolę, Twoje zdrowie i figura na tym zyskają;) a ten zakład to lepiej olej;)

Gość kajeleoniii
Dziękuję A MI SZKODA nie sądziłam, że ktoś odpowie. Sęk w tym, że jednak chciałabym schudnąć chociaż 6 kg , może przegram, ale za to będę bliżej celu. Okres mam od 2 lat ,przez stres nieregularny ( opinia mojej lekarki). A cwiczenia, polecacie jakieś A6W albo coś na nogi? Mam straszną motywację i chcę to wykorzystać by ćwiczyć , zanim mnie dotknie leń :-D:-D:-D

Gość kajeleoniii
Założyłam się o trzy paczki ciastek. A one mi kupują trzy wody źrodlane

Gość kajeleoniii
Dziękuję za rady a jakbym codziennie biegała 2 h przez 3 tygodnie i ograniczyła jedzenie do 1000 kcal dziennie , jaki byłby spadek wagi'

Gość kajeleoniii
Dziękuję za rady a jakbym codziennie biegała 2 h przez 3 tygodnie i ograniczyła jedzenie do 1000 kcal dziennie , jaki byłby spadek wagi'