Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszyszka

czy jest dla mnie jeszcze nadzieja?

Polecane posty

Gość szyszyszka
@madjhskjfsdkjfs Poważnie, aż ciarki mnie przeszły czytając to, bo przejrzałeś/aś mnie na wylot... Wiele razy myślałam czy nie zrobić sobie takiego eksperymentu, ale za bardzo się boję. Może powinnam spróbować gdzieś, gdzie ludzie mnie nie będą znać, gdzie będę zwyczajnym obcym? W miejscu, z którego ,w razie hipotetycznych negatywnych zdarzeń, będę mogła uciec incognito? Wiem, że jest noc, a nocą wiele się sobie obiecuje.. ale zmienię się... na prawdę dużo dzięki Wam zrozumiałam, dużo do mnie dotarło. Może faktycznie wyolbrzymiam mój problem i sprowadzam go do rangi tragedii. Obcy ludzie, a potrafią więcej niż bliscy. Dziękuję:)

Gość spaślak_
a z powodu złego krążenia często również bardzo opuchnięte...>>Zamiast sie przejmowac jak inni widza twoje uda zrob sobie lepiej badania na krzepliwosc, bo niebawem twoje rozterki moga sie rozwiazac jak ci noge/stope amputuja :P opuchniete nogi nie wynikaja ze zlego krazenia, ze zlego krazenia mialabys zimne a nie opuchniete stopy.

Gość szyszyszka
Niee.. z krzepliwością u mnie w porządku..Po prostu po całym dniu na pełnych obrotach ( a pracuję czasem po 15-16h) robią mi się oponki wokół kostek i stopy mi puchną.. byłam z tym u lekarza, powiedział że krążenie złe. I nie uda a łydki stanowią problem:)

Gość Medżik2244
szyszyszka - teraz przeglądnęłam dalej post, pytałaś co ćwiczę? więc ćwiczę ogólnie całe ciało, ale najbardziej skupiam się właśnie na nogach, trzeba je przede wszystkim rozciągać bo wtedy mięśnie się wysmuklają a nie powiększają. Ostatnio mam zajawkę na pilates i callanectis super cwiczenia rozciągające, lubię też Natalię Gackę, BeFIT, blogilates wszystkie te kanały znajdziesz na YouTube. Wystarczy trochę samozaparcia i trzeba walczyć o siebie, uwierz mi nie pokazywałam nigdy publicznie nóg od kolan w górę bo mam dziwne kolana, ale idąc na bal na uczelni stwierdziłam nie! jak się komuś nie podoba jego problem założyłam kieckę przed kolano i wysokie buty i nic się w oczy nie rzucało, wręcz przeciwnie wszyscy mi mówili że super wyglądam. Też walczę o piękne nogi, bo w te wakacje chce w końcu załozyć krótkie szorty a nie tylko długie spodnie i spódnice :D

Gość szyszyszka
callanetics też kiedyś ćwiczyłam, ale to strasznie nudne jest;p Ja kocham taniec. kocham pod każdą postacią a z racji mojego głupiego kompleksu rzadko wychodzę na parkiet...nie mówiąc już o jakiejkolwiek kiecce. Przeglądnę sobie te kanały i mam nadzieję, zmobilizuje się do ćwiczeń. Świetnie Cię rozumiem.. też mam już dość długich sukienek i spodni, szczególnie w lato, kiedy temperatura nie spada poniżej 25%.

Gość Medżik2244
Kochasz tańczyć i nie tańczysz? Ja też kocham chociaż twierdzę że nie umiem, jak tylko słyszę muzykę same nogi rwą do tańca i zawsze na imprezach tańczę, nie muszę pić jeść, wystarcza mi dobra zabawa na parkiecie. Też nie chodze w kieckach na "tańce" za to zawsze zakładam ciemne wąskie spodnie, wysokie buty i fajną bluzkę i fajne dodatki, wystarczy przestać sie przejmować tym co inni pomyślą, ja niestety zbyt poźno zdałam sobie z tego sprawę ale lepiej późno niż wcale