Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dziewczyna mojego brata twierdzi 偶e m贸j brat stosuje wobec niej przemoc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jestem w rozterce. Z jednej strony strasznie kocham mojego brata a z drugiej sama widzia艂am te siniaki. Nie wiem co zrobi膰 w takiej sytuacji:( Ona powiedzia艂a to tylko mi. M贸wi, 偶e juz nie wytrzymuje i 偶ebym z nim porozmawia艂a. Nie wiem co mam zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ale niekt贸re baby s膮 g艂upie. Zamiast od niego po prostu odej艣膰 ona jeszcze pyta o rad臋 siostry psychopaty :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem co o tym my艣le膰. M贸j brat to bardzo dobry cz艂owiek. Takiego go znam i chcia艂abym wierzy膰 w jego niewinno艣膰. Z drugiej strony nie wiem czy to mo偶liwe 偶eby ona co艣 takiego wymy艣li艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e to jakie艣 zboczenie seksualne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lepiej czuwaj i obserwuj co si臋 dzieje, przemoc na trze藕wo to najgorsza przemoc, tacy facec***otrafi膮 si臋 艣wietnie kamuflowa膰 i gra膰 niewini膮tka, je偶eli tw贸j brat ju偶 zacz膮艂 tak traktowa膰 dziewczyn臋 to strach pomy艣le膰 co b臋dzie po 艣lubie i gdy bed膮 mieli dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e maj膮 ostry sex

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co ta dziewczyna mia艂aby k艂ama膰? Widocznie tw贸j brat to zwyk艂a p***a, kt贸ry nikogo wcze艣niej nie bi艂, bo by艂 po prostu od wszystkich s艂abszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jest bardzo powa偶ny problem bo ludzie zachowuj膮cy si臋 w ten spos贸b sa niedojrzali i to sie nigdy nie zmieni, m贸wi si臋 偶e to zaburze艅cy, bardzo trudno ich rozpozna膰 bo 艣wietnie udaj膮 kogo艣 innego ni偶 s膮 je偶eli jego dziewczyna tego nie zrozumie to zmarnuje sobie 偶ycie my艣l臋 偶e muusisz z nim porozmawiac****owiedzie膰 偶e wiesz co sie dzieje i je偶eli b臋dzie tak dalej to mo偶e zosta膰 skazany za pobicie obcej osoby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przekonaj jego dziewczyn臋 aby odesz艂a od niego bo to nie matria艂 na m臋偶a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 dla mnie to okropna wiadomo艣膰. Dowiedzie膰 si臋 czegos takiego o cz艂owieku, kt贸rego si臋 przez ca艂e 偶ycie kocha艂o i szanowa艂o. Nie wiem czemu on tak post臋puj臋 i czy nie krzywdz臋 go wierz膮c jego dziewczynie. Dla mnie zawsze by艂 idealny. Naprawd臋, w k艂贸tniachmi ust臋powa艂 i W 呕YCIU nie podni贸sl na mnie r臋ki. Jest bardzo lubianym cz艂owiekiem. Zawsze mia艂 powodzenie u dziewczyn. Nie wiem sama co o tym my艣le膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbieraj dowody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie dowody? Ona b艂aga艂a mnie 偶ebym jej jako艣 pomog艂a ale sama nie wiedzia艂a czy rozmowa to dobry spos贸b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pewno nie k艂ama艂a skoro prosi艂a ciebie o rozmowe z nim. Niestety tak jest mo偶e znasz go od tej dobrej strony,ale nie wiesz co mo偶e kry膰 si臋 za cz艂owiekiem. Mo偶e taki nie by艂,ale si臋 zmieni艂! Mia艂am przyjaci贸艂k臋 kt贸ra tez by艂a bita przez ch艂opaka,a co najlepsze jego by艂e p艂aka艂y jak odchodzi艂,bo by艂 babiarzem,a okaza艂o si臋,ze ona jako pierwsza oberwa艂a i wiesz za co? Za to,偶e nie odebra艂a od niego telefonu.. Facec***otrafi膮 by膰 okrutni,bo nie stan膮 z r贸wnym sobie tylko bij膮 niewinne kobiety. Jedna rada niech ucieka od niego gdzie pieprz ro艣nie, bo taki facet si臋 ju偶 niestety nie zmieni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twoj brat to psychol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze ona go priwokuje