Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasz typ kobiety

Polecane posty

Gość gość

nie moge trafić na faceta, być może przez mój sportowy styl :) chciałabym się nieco zmienić, więc napiszcie jakie kobiety lubicie (wieem był temat o ubiorze, ale m chodzi o coś więcej)

Gość jest_dobrze
co masz na mysli mowiac sportowy styl? ubior czy aktywny tryb zycia?

Gość gość
prowadze dość aktywny tryb życia, ale chodzi o to, że wolę luźne ubrania, adidasy, trampki, czapki z daszkiem, nie mam własnego stylu, czasami się wystroję, ale wychodzi strasznie :( gdyby nie doskwierający brak faceta, pewnie dalej bym siętak ubierała i była szarą myszką, a ja chcę pokazać się, wyróżnić i przykuć ich uwagę :D

Gość jest_dobrze
a soba nie przykuwasz uwagi? skoro prowadzisz dosc aktywny tryb zycia, to zapewne tez masz figure. ciezko uwierzyc, ze faceci sie do Ciebie nie kleja. moze jest inny powod? jak oceniasz siebie sama? w skali 1-10 np uroda, sexapil, figura faceci to wzrokowcy :)

Gość gość
jestem wysportowana, lecz nie jestem jakby to powiedzieć, szczupła.. nie jestem otyła, mam lekka nadwage, gdzieniegdzie za dużo ciałka, ale nie jest to zwisajacy tłuszcz!! myślę, że strój przyciągnął by ich uwagę, dlatego pytam, bo nawet jeśli dziewczyna jest przy kości, a ładnie wygląda, od razu przyciaga wiele męskich spojrzeń :D musze się poświęcić dla facetów i ubierać się wedle ich upodobań, więc jak, odpowiecie ? :P

Gość gość
Facec***atrza sie na kobiety przuy kosci ale tylko dlatego bo mysla "Ale gruba"

Biorą cię za damskiego odpowiednika dresiarza...

Gość gość
Kobieta- przyjaciel, lubiąca las, przyrodę. Własne zainteresowania,najlepiej podobne do moich. Wygląd: długie włosy, lubiąca sukienki albo obcisłe spodnie, nigdy nie nosząca dresów. Lekki makijaż (ale nie do lasu!) Pracująca, nie kura domowa

Gość kleerka eklerkaa
Hmmm, wydaje mi się, ze czy to w przypadku faceta czy kobiety chodzi o całokształt. Nawet jak masz bielutkie żeby i superfigure, a ubierasz się jak facet, bo nie ukrywajmy dresy i czapeczki z daszkiem sa u kobiet raczej aseksualne no to z sexu nici:) a możesz mieć 15kg nadawgi i ubrać lateksowa mini wtedy każdemu stanie:) wtedy widać, ze czujesz swoja kobiecość. Tzn. facet odbiera to jako: CHCE MI SIE:) ot cała filozofia. Jestem po 30stce wiec swoje o facetach wiem. Zwiaże się taki ze zwykła dziewczyna bo i w takiej można się zakochać, ale staje mu na widok napalonej sąsiadki w różowej mini. Wniosek faceci uwielbiają napalone- nawet te z nadwaga i z pustostanem w głowie- tzn ich wacek na takie reaguje:):) wiec w sumie nie ich wina. Wiesz już o co kaman????

Gość nie ma nte
w dresiku tez moze byc kuszaco moze pupka wygladac jak ladnie opiety dresik byle nie za czesto dlugie wlosy MUSZA BYC ,sukienki mile widzian w miare wysoka fajnie jakby miala powyzej 160 cm i szczupła KONIECZNIE czyli na 160 cm nie wiecej jak 50 kg , na 170 cm nie więcej jak 60 kg, grube odpadaja

Gość gość
up

Gość Wymagający

Nie mam dużych wymagań. Ważne by miała szersze biodra i chociaż trochę krągłości. Może być nawet gruba. Odpadają tylko babochłopy jak Dorota Gwint albo chude tyczki.