Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowaa234

mam 20 lat i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość malinowaa234

Wczoraj sie o tym dowiedzialam. I niewiem jak powiedzieć to mojemu chłopakowi. Dodam ,ze jestem z nim krotko,bo tylko rok.

Gość gość
Jak Cię kocha a Ty jego to co się martwisz?:) Jakoś dacie rade jest wiele młodych par z dzieckiem, najważniejsza w tym miłość a reszta sie poukłada;) Powodzenia!:)

Gość gość
gratulacje kochana :)

Gość malinowaa234
Najgorsze jest to że on nie chce mieć dzieci. Wiele razy o tym mówil. Moi rodzice będą bardzo zdenerwowani. Aż strach pomyśleć. Kolezanka mnie pociesza że będzie dobrze ale rak bylo w jej przypadku.

Gość gość
Ja mam 23 lata i za 2 miesiące rodzę. Z moim schodziłam się i rozchodziłam wiele razy. Też mówił, że nie chce dzieci. Na poczatku cięzko było mu zaakceptować ten fakt a potem się ułożyło

Gość gość
Do tej powyzej Bedziesz mowic ze Ci sie ulozylo- jak sie dziecko urodzi, i po kilku dniach nie spieprzy gdzie pieprz rosnie... bo mu sie znudzi..

Gość malinowaa234
Mam nadzieję że tak będzie. Tym bardziej że nie wyobrazam sobie nie urodzić tego dziecka.

Gość gość
Dokladnie he he ja tez urodzilam w twoim wieku a moj hmm chlopak cala ciaze niby sie cieszyl a po pol roku od urodzeni sie zawunol i tak juz od 17 lat corki na oczy nie widzial

Gość gość
dziecko to największe szczęście, nie przejmuj sie tak, rodzice na pewno sie ucieszą z wnuka/wnuczki. A facet- tylko nie wychodz za niego z powodu dziecka, odczekaj z rok po urodzeniu, bo wtedy wyjdzie czy toi nie pomyłka.

Gość gość
jak nie chciał mieć dzieci to po co się spuszczał? społeczeństwo nam idiocieje

Gość takatamjedna2
gratuluję dzieciatka kochana:)

Gość mamusia8888
też mam 20 lat i jestem w 6 mc ciazy , z chłopakiem byłam 5 lat rozstalismy sie na jakis czas i zeszlismy, od razu wpadka. ale ciesze sie to nas bardzo do siebie zblizylo , ja go kocham a on mnie i oczekujemy naszego tygryska! widocznie to nam bylo pisane.

Gość gość
straszne :( studiujecie?

Gość mamusia8888
tak studiuje dziennie , jestem obecnie na 2 roku

Gość gość
no i dobrze,że jestes bedziesz młoda i zdrowa a nie te podstarzałe mamuśki

Gość gość
prawda jest5 taka, że jeżeli się nie jest gotowym na dziecko, albo pewnym swojego chłopaka/partnera to nie powinno sie uprawiac seksu nlbo powinno sie stosować i tabletki i prezerwatywy jednocześnie aby zapobiec ciąży jak najvbardziej się da. A ty o ciąży powiedz normalnie facetowi i tyle. Jeżeli odejdzie to d**ek i tyle. Będzie musiał płacić alimenty, dwać połowe kasy za wyprawke, badania itp. Rodzice pewnie będa zawiedzenia le jak dziecko przyjdzie na świat to oszaleją na punkcie wnuka. A Ty badz dobra dla dziecka bo ono na ten swiat sie nie pchało

Gość malinowaa234
Powiedzialam mu o tym. I jestem zaskoczona. Ucieszył się i powiedział że sobie poradzimy. Niepotrzebnie się denerwowałam. Miałyście racje.