Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zapomni o mnie

PROBLEM z ARABEM odpowiedzcie SZCZERZE Co sadzcie

Polecane posty

Gość czy zapomni o mnie
czytaj ze zrozumieniem..ktos wspomnial ze moze mnie kwasem oblac,wiec wytlumaczylam mu ,ze to nie kraj arabski gdzie miezskamy ,a poza tym zanm go troche pare lat i taka rzeczto by sie nie odwazyl uczynic..

Gość gość
jasne, bo w cywilizowanym świecie Arabusy są mili i grzeczni, to dlaczego ten twój tak cię napastuje? tłumacz sobie dalej i zaprzeczaj, a przede wszystkim skończ już tę prowokację bo zrobiła się nudna

Gość K828
Poczytaj sobie historie Katie Piper. Wielka Bryrania tez cywiluzacja i jak panna skonczyla bo zaloty araba odrzucila

Gość ludzie opanujcie sie
tamten to byl murzyn przeciez ludzie i wyajatkowy zawistny-!!!

Gość gość
rowniez mialam podobny probem z facetem..czasami sie zdarza..

Gość gość
ja bym sie bal

Gość KotiKoti
a nie mozesz znalezc sobie faceta albo kogos kto go poudaje? Tylko zadnych arabow czy murzynow. Belg, niemiec, holender albo cos w tym rodzaju. W ten sposob dasz mu do zrozumienia, ze juz kogos masz i arabskie brudasy cie nie interesuja.

Gość gość
nie przesadzajcie on mieszka w Europie nie u siebie wiec tutaj nie moze nic takiego zrobic

Gość gość
Powiedziałabym ale nie wiem o co chodzi :-(

Gość gość
o to chodzi Pare lat temu poznalam faceta ,mieszkam za granica on tez w tym samym miejscu(on mieszka od malego w Belgi),ja polka on jest muzulmaninem z Maroka i spotykamy sie klocimy ,cisza ,pozniej znow on wydzwania zmusza mnie prawie do spotkania ,wrecz wymusza...spotykamy sie znow sie na mnie denerwuje ,ze nie chce robic jak on chce,bo ja robie to co chce nie sucham sie jego i chodze po klubach czego on niecierpi,pozniej mnie wyzywa,obrazi sie cisza ,nie odzywa sie i pozniej znow wydzwania wysyla smsy zeb sie z nim spotkac,ale ja nie odbiera telefow,nie odpisuje na jego zaczepne prowokujace smsy..,nawet nie zwaza na to ,ze skoro tyle czasu sie nie spotykalismy ,a moze ja mam juz faceta spotykam sie z kims? ...nadal wydzwania chce sie spotykac.. kiedy da mi spokoj ,odczepi sie od emnie? bo to juz pare lat trwa..i wkolko to samo

Gość gość
on jest jakis niezrownowazony...

Gość The Dark Lord
To muzułmanin. Jest na równi z demonem. Z demonem nie da się dogadać, on może cię tylko skrzywdzić, on żyje dla krzywdzenia. Zostaw go ...

Gość gość
ona przeciez nie chce kontaktu z nim nie chce z nim wchodzic w zwiazek ,czytaj LORD ze zrozumieniem!

Gość gość
Myślę że jemu sprawia radość to gnebienie .To psychopata .Uciekaj z tej Belgii gdzie pieprz rośnie . Nie masz innego wyjscia .

Gość gość
Zerwij wszelkie kontakty, nie odpowiadaj na telefony i sms'y a najlepiej zmien numer telefonu. Nie ulegaj absolutnie ZADNYM prosbom o spotkanie. Taki gosc moze ci niezle zycie uprzykrzyc nie tylko teraz ale i za kilka lat.