Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc2014

czy to cos groznego?

Polecane posty

Gość gość
taaa, skolioza nie jest dziedziczna ? czytałam kiedyś post dziewczyny która ma skoliozę, urodziła dwoje dzieci i teraz one też mają skoliozę przypadek ?

Gość gość
Nie przypadek tylko sposób zycia przejety przez metke,ale to nie ma nic wspolnego z dziedziczeniem tylko sposóbem zycia

Gość gość
sposób życia ? żartujesz sobie do 10 roku życia miałam prosty kręgosłup a potem zaczął się krzywić gdybym wiedziała że od tego zależy moje zdrowie nie chodziłabym do szkoły, nie siedziała w niedostosowanej ławce i nie nosiła ciężkiego plecaka....no ale przecież w wieku 10 lat byłam dzieckiem, nikt mnie nie słuchał i nie wiedziałam że będę garbata

Gość gość
Jasne ja zartuje,ale za to Ty to mówisz powaznie ???? :D

Gość gość
11.02.14 Co to znaczy "zdrowa dieta ? Skoro teraz kazde zarcie nafaszerowane chemia.

Gość gość
Teraz tak ale jak ona miała 10l to było inaczej

Gość gość
Sposób ,zycie to nie tylko jak chodzimy siedzimy,ale jak myslimy,nasze emocje uczucia odrzywianie całokształ tak ciała jak i duszy

Gość gość2014
jestem autorka tematu,,,,,....może to naprawde nerwica u mnie,,pójde jeszcze do lekarza niech działa dalej,,,nie napisalam wczesniej ale takze mam tarczyce lecze sie,biore tabletki,watroba tez nie zabardzo od 15 lat nie mam woreczka żółciowego,a mam 37 lat,,,,diety nie stosowałm za bardzo,,moja wina ale póki nic nie bolało ,nie dbalam o to ,a teraz rozpacz i ból,pozdrawiam ,

Gość gość2014
dodam jeszcze ze moze naprawde mam hipochondrię,poniewaz zaczeło mnie wszystko bolec,zaczełam myslec o najgorszym ,od czasu jak zmarla moja kuzynka na raka pluc****** roku moje dwie dobre znajome,,,moze to jest z moja psychika cos nie tak,,,

Gość gość
No oczywiscie ze z psychiki,ponad 90% chorób sami tworzymy w naszych mózgach