Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdhd

ja 21 lat ona 16

Polecane posty

Gość hdhdhd

Czy to ma sens ? Bardzo mi sie podoba jest ladna drobna wysportoeana blondynka, jest inteligentna, mozna pogadac, chyba tez sie jej podobam, calowalismy sie pare razy, nawet mam wrazenie ze tez by miala ocohote na cos wiecej, zgodnie z prawem moze, tylko czy moralnie to ok ?

Gość gość
spieprzaj pedofilu :o

Gość gość
nie ważne czy ma sens,na dłużej pewnie nie,ale to ciało 16 letnie,te cycuszki i dupcia o c*pce nie wspominając,bierz *****aj i uzywaj póki możesz

Gość gość
Jezu co moralnie , szesnastolatka to nie dzieciak juz , nie przezywaj tylko korzystaj

Gość gość
na krótką metę masz co pogadać ale uwierz mi, że jeżeli chodzi o poważniejszy związek to średnio. Ty studia, praca, własne mieszkanie, rachunki a jej problemy to źle napisana kartkówka z biologii.

Gość gość
gdy poznałam mojego obecnego męża miał 22 a ja 16... jesteśmy razem już 10 lat

Gość gość
Mowie ci czlowieku seks z taka malolata cud malina po prostu grrr

Gość gość
Nie no jestes dla niej za stary gosciu

Gość gość
Witaj autorze :) dopóki ona nie ma tych 18 lat to radzę ostrożnie :) a później już z górki :) wasz związek miałby oczywiście przyszłość :) wiem co mówię bo ja mam obecnie 19 lat a mój chłopak w tym roku ma 29:) to trochę sporo :) a dla łasności jesteśmy ze sobą prawie 2 lata :) jesteśmy szczęśliwi :) jedno jest pewne... Musisz sobie zadać pytanie... Czy chcesz żeby ten związek miał już jakas daleka przyszłość czy nie? Bo wiesz... Z doświadczenia wiadomo mi że nastolatki bardzo przeżywają tego typu rozstania w tym wieku... Z czasem to przechodzi ale jeśli nie Jestes pewny i masz zamiar ją zranić to Daj sobie spokój a jeśli nie to życzę szczęścia:) mam nadzieje że pomogłam :)

Gość gość
Jak nie jestes gejem to co sie zastanawiasz takie mlode miesko ja bym z lozka bie wypuscil jeszcze mowisz ze chetna

Gość on29waawwa
bierz bo twoj wacek nie wybaczy co tego do konca zycia

Gość HyhyhyhyXD
W wieku 16 lat (czyli tyle co ma ta dziewczyna) spotykałam się przez jakiś czas z takim 22 latkiem i 26 latkiem. I powiem tak; dla mnie to za duża różnica wieku. Lepiej się dogaduje z chłopakami odbrobine starszymi (18/20 lat) co nie znaczy, że nie jestem jakaś dziecinna czy coś, bo z zachowania nie powiedziałbyś, że mam 17 wtedy 16 lat. Reasumując widząc jak moje związki wyglądały z mocno starszymi chłopakami i po tym jak wyglądały takie związki moich koleżanek nie polecam Ci sie z Nią wiązać, ale prawda jest taka, że zawsze są wyjątki i Wam się może udać. Powodzenia! ;)

Gość gość
Mysle ze zwiazek ma absolutnie szanse ale za kilka lst, dzis pozostsje ci chodzenie za raczke, calowanie, moze seks, slowem raczej bardziej fizyczne przyjemnosci