Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś w nocy sam mi się wł tv

Polecane posty

Gość gość

Witam, leżałam z mężem, on zasnął a ja nastawiłam tv na wyłączenie się za 30 min. Ja jeszcze nie spałam, kiedy się wyłączył. W środku nocy ok 2 włączył się, jeszcze na dodatek głośniej niż był wcześniej. Oboje się obudziliśmy, wył ten tv z nienawiścią i poszłam spać dalej. Ktoś tak miał? Jaki problem techniczny mógł być tego powodem?

Gość gość
mnie się włącza drukarka po każdej awarii prądu czasami też tuner od satelitarnej szaleje

Gość gość
Jakim trzeba być debilem, żeby mieć w sypialni tv?

Gość gość
Może duchy?:)

Gość gość
Czyli ja i 90% społeczeństwa jesteśmy debilami, bo mamy w sypialni tv?:) Aha, ok:) Przepraszam :D Mam nadzieję, że to nie duchy bo mieszkamy na nowym osiedlu i chyba nikt jeszcze tutaj nie umarł:P

Gość gość
niektórzy w sypialni śpią, inni uprawiają seks a jeszcze inni oglądają tv

Gość gość
Są też tacy, którzy śpią, uprawiają seks i oglądają tv:) W kuchni i łazience idąc tym tropem nie można uprawiać seksu, ale nudne jest tylko współżycie w sypialni i jeszcze może po bożemu? Widzę, że mamy tu do czynienia z kimś nieszczęśliwym, kto musi dopiec, nie może odpowiedzieć normalnie na pytanie a nie brzmiało ono "czy w sypialni można mieć tv" a "dlaczego tv sam się włączył"

Gość gość
Hehe właśnie! Też tak pomyślałam że wszędzie kwas po co odp na temat jak się nie ma nic do powiedzenia. Obstawiałabym awarię prądu, przynajmniej ja sobie to tak tłumaczę bo kiedyś też miałam taką opcję a byłam sama w dużym domu

Gość gość
Ja bym obstawiał duchy, a to nie była trzecia w nocy?

Gość gość
Było po 2 :P

Gość gość
hehe..tez tak miałam...mi Tv załaczał sie co sobotę o pólnocy..i tez o wiele głosniej niz był ustawiony przed wyłaczeniem.....w dodatku na innym programie . Po kilku takich epizodach syn wziąl pilota, pogrzebał w ustawieniach i tam znalazl gdzies takie ustawienia, ze miał sie załaczac własnie co sobotę o połnocy....:-))