Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kittys86

The White opinie o produkcie wybielającym zęby

Polecane posty

Gość Kittys86

Cześć dziewczyny Ostatnio kupiłam szeroko promowany w internecie produkt The White. Moja kuracja trwała równo dwa tygodnia i zęby się wybieliły w sposób bardzo widoczny, chociaż żałuje że produkt starczył mi tylko na 2 tygodnie Chciałam zapytać jakie są Wasze opinie, na ile Wam starczył i jak bardzo wybieliliście zęby? :) Buziaki

Gość gość
Mi też się ząbki bardzo wybieliły - efekt zaskakująco widoczny. A gdzie kupowałaś? Podobno w klinikach drożej. Ja zamowilam z tej strony www.the-white.pl

Gość gość
nakladacie na 3 godziny czy krocej?

Gość gość
ile zapłaciłas?

Gość gość
Ja nakładałam na całą noc i efekty rzeczywiście bardzo widoczne :) Mi strzykawki starczyly na około 2 i pol tygodnia

Gość gość
ja zapłaciłam 89 zł na tej stronie www.the-white.pl . Maja promocje jakies ze przy zakupie 2 opakowac 3 gratis

Gość gość
thewhite jest git, wczesniej uzywalam paskow i po tym the white efekty lepsze

Gość gość
Ja używałam przez dwa tygodnie i jestem bardzo zadowolona z the white. Czy można kupic gdzies jeszcze niż na ich stronie www.the-white.pl?

Gość gość
Produkt jest naprawde skuteczny, polecam

Gość Madgissss
Uzywałam, po 2 tygodniach efekty bardzo widoczne. Nakładki łatwo się formują i żel jest nawet całkiem dobry w smaku ;p

Gość gość
A ja uzywam sody z woda utleniona i efekty sa naprawde zadziwiajace,polecam

Gość gość
soda z woda utleniona moze zniszczyć zęby. Za to rzeczywiście efekt The White jest dobry - moja koleżanka stosowała - ja też muszę kupić. Gdzie jeszcze można kupić oprócz tej ich strony www.the-white.pl ?

Gość gość
KVRVAAAAAAAAAAA!!!!!! Kolejne naciągactwo takie samo jak te Lagrandy, Hialu coś tam, Lipoxin, i podobne!!! Znowu firma z adresem w raju podatkowym (czyli w rzeczywistości NIE ISTNIEJĄCA), nabijanie postów na forach, gdzie nie jest wymagana rejestracja (ciekawe dlaczego? przecież takie cuda powinny być hitami na Wizażu chociażby... a tam ani słowa...), tworzenie fałszywych kometnarzy... I jak to wszystko się wyda czarno na białym (czyli ktoś to faktcznie kupi i się zorientuje, że został zrobiony w chvja) to wszystkie te legrandy i lipoksine znikną jak sen złoty.

Gość gość
I nawet zdjęcia na "stronie" pokradzione! To są fotki z gabinetów z wybielania metodą Beyond, wystarczy to wpisać w google grafika!!!

Gość gość
A stąd jest ukradzione zdjęcie mające przedstawiać dr Annę Zabłocką (która oczywiście w ogóle nie istnieje): www.marchierose.blogspot.fr/2012/01/dentist-ratingsfind-best-dentist.html

Gość gość
A moze ktoś szuka zadowolonego pana "Adama"? To on jest np. tu: www.alexandermd.com/uncategorized/top-5-procedures-for-men-2011 Pani "Oliwia"? Ależ proszę: www.kobieta20.pl/artykuly/wybielanie_zebow_ktora_metode_wybrac BANDA OSZUSTÓW!

Gość gość
Hehe :D Oczywiście, że to ci sami naciągacze co lipoxine i hialuro :D Otwieramy tę stronkę: www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/ Wpisujemy w wyszukiwarkę ich IP (które mamy dzięki domaintools.com) czyli "46.22.168.50" (bez cudzysłowu), wciskamy enter i mamy jak na dłoni. A myśleli że tacy sprytni bo przez anonimajzery strony porejestrowali :D

Gość gość
Ja korzystałam i mega polecam. Ząbki białe :)

Gość gość
korzystałam z the white i białej perły 5dniowej - polecam, efekty są bardziej widoczne niż po paskach wybielających, które przy okazji nabawiły mnie nadwrażliwości zębów