Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odwiedził nas dziś ekshibicjonista

Polecane posty

Gość gość

źle sie z tym czuje, przyszedł do nas w odwiedziny męzczyzna- były sąsiad. Herbata, ciasto wspominanie jak to dawniej było. Ja siedziałam z boku słuchałam i pisałam z koleżanka na fb na telefonie (rozmawiała z nim moja mama).W pewnym momencie zauważyłam że ma rozpiętą koszulę, tak gdzieś do mostka, ok myślę sobie ciepło w domu to sobie poluźnił. Mama tego nie zauważyła bo rozmawiając z nim robiła sobie na drutach. Nagle pada tekst "ja jestem głupim zboczeńcem, ludzie mnie nie lubią, besztają mnie ale M... to już duża dziewczynka (19 lat)" wtedy zapaliła mi się czerwona lampka, zerknęłam na niego a on już ma koszulę rozpiętą całkowicie, postanowiłam wyjść z kuchni do siebie bo może to ze względu na mnie się tak obnaża. Nagle do mnie do pokoju wchodzi mama i mówi że siedzi w kuchni już bez spodni i wiadomo co robi. Nie widziałyśmy co robić.. strasznie się bałam że może nam coś zrobić ale usłyszałyśmy że mówi przepraszam i do widzenia. Wybiło mnie to z równowagi i jakoś się idiotycznie czuję..

Gość gość
nikt nic nie powie?

Gość klapka naaaaa
i co powiem? w sumie to mi sie smiać chciało, wiecej nie wpuszczaj sasiada i tyle.

Gość Escobar997
każdy na swój sposób przeżywa walentynki:D

Gość gość
no niestety tak już jest to jest silniejsze od niego i pewnie jest mu źle z tym.99% z nich jest nie groźnych dla otoczenia

Gość gość
Niegroźny dla otoczenia, wchodzi ci do domu i sobie trzepie. Przysięgam, że wzięłabym tasak i odcięła mu łapy.

Gość klapka naaaaa
łapy? zaczęłabym od ch****a!

Gość gość
podobno zmieszanie ich bardziej kreci, czytalam ze w takiej sytuacji powinno sie zaczac smiac, tak jakby smiac sie z niego - to ich wybija w rownowagi bo jest to cos nowego (najczesciej ludzie sie boja, krepuja, sa w szoku)