Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka

Polecane posty

Gość gość

Witam :) mam 22 lata, ostatni raz na randce bylam ponad rok temu, czyli juz dosc dawno, od jakiegos czasu pisze z pewnym facetem, on zaproponowal spotkanie jakies dwa dni temu, sama do siebie sie zasmialam bo pomyslalam : ja i chodzenie na spotkania :) no i oczywiscie wykrecilam sie od tego spotkania i chyba tak na odczepnego napisalam ze mozemy spotkac sie w przyszly weekend, a on na to ze ok :) i dzisiaj kiedy z nim pisalam zapytal czy pamietam o naszym spotkaniu, a ja na to ze tak i wychodzi na to ze wypadaloby isc... nie wiem jak mam sie w ogole zachowac, jakos wydaje mi sie ze wyroslam z randek, nie lubie chodzic na takie ustawione spotkania.. mysle nad tym zeby to odwolac ale z drugiej strony szkoda mi troche :) nie wiem co mam robic, nie umiem rozmawiac z facetami na poczatku, chyba sie do tego nie nadaje.. mial ktos cos takiego? i co zrobiliscie?

Gość gość
idź i nie pitol. Co masz do stracenia? :) Bądź sobą, zachowuj się naturalnie. Nie staraj się na siłę wymuszać rozmowy. Zobaczysz jak będzie i tyle.

Gość gość
sztuczne randki są do du... lepiej umawiać się na spotkania, bez 'narzutu stresowego', a czy to randka okaże się w praniu. A już wgl nie rozumiem jak można spotkanie na kawe, wyjście do kina etc. nazywać 'Randką' :D 🖐️

Gość gość
to normalne;p idz i nie kombinuj,moze sie okaze tym jedynym :) powodzenia;)