Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezentacje maturalne

Polecane posty

Gość gość

Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281 Tel. 511 184 235

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281

Gość gość
a ja polecam napisać samego na pewno lepiej na tym wyjdziecie :P

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281

Gość gość
spoznilyscie sie o rok d**encje :classic_cool:

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281

Gość debkoniten1984sqjna
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury KONTAKT;matura24H@wp.pl GG; 39631281 Jasne http://m3m.in/tu/dnpN

Gość giancidajal1988vxkhq
a ja polecam napisać samego na pewno lepiej na tym wyjdziecie Jasne http://3dvf.me/15

Gość gość

Gość Ania_matura
Dla spóźnionych: mam do sprzedania parę prac maturalnych. Kontakt: aniula101@interia.pl

Gość Marta Frakta
Jestem absolwentką kulturoznawstwa i polonistyki na Uniwersytecie Jagiellońskim, z przyjemnością pomogę Ci w napisaniu prezentacji maturalnej. Lub – jeżeli nie masz czasu – ułatwię Ci to zadanie. Moje prezentacje są pisane samodzielnie, mam wiedzę i doświadczenie – poradzę sobie nawet z trudnymi tematami. Profesjonalnie przygotowana prezentacja to: bibliografia podmiotu (4-5 pozycji), bibliografia przedmiotu (ok. 7 pozycji), tekst prezentacji – 4-5 str. A4 (praca napisana w sposób łatwy do wygłoszenia, jasny i wyczerpujący – na taką długość, by zmieścić się w czasie!), plan prezentacji oraz wybór cytatów, którymi można posłużyć się podczas wystąpienia. Jeżeli masz już bibliografię lub jeśli chciałabyś/chciałbyś, żebym uwzględniła Twoje propozycje – daj mi znać, z chęcią to zrobię. Jeśli masz fragment pracy i brakuje Ci pomysłów – dokończę ją za Ciebie. Prace przygotowuję sama, żadne internetowe gotowce nie wchodzą w grę. Cena pracy zależy od tematu i waha się między 50 a 100 zł – cenę ustalę po konsultacji z Tobą. Szybkie terminy! Zdążymy przed maturą :) kontakt: frakta@o2.pl