Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria7204

polecam, da się znaleźć pracę jako opiekunka w 3 dni bez agencji

Polecane posty

Gość Maria7204

tydzień temu usiadłam przed komputerem z nadzieją, że uda mi się znaleźć pracę w Szwajcarii jako opiekunka z córką poszperałam w internecie i dałam darmowe ogłoszenie na portalu, po dwóch dniach miałam już kilka ofert nie z Szwajcarii ale z Niemiec blisko Szwajcarii ale za to bez Agencji. Rano o 11 zadzwoniła do mnie pani i pytała dlaczego chcę wyjechać i czy już kiedyś zajmowałam się jakąś osobą starszą. Po mega miłej rozmowie, zaproponowała mi prace! za 1300 euro u swojej mamy polki która mieszka w Niemczech i strasznie jej brakuje kontaktu z polskim. Jestem już na walizkach, jutro wyjeżdżam , polecam laudigo.com. Mam nadzieję, że i Wam uda się znaleźć pracę, szczególnie, że rejestracja i pełna obsługa jest zupełnie za darmo.

Gość gość
u Polaków będziesz pracować??? to 1,300 euro zobaczysz jak świnia niebo!

Gość Slawomir Petelicki
planujesz samobojstwo? to pamietaj: wielokrotny szczal w glowe tak to sie robi fachowo :p, :P, :P

Gość Renata_1969
To nieprawda! Ja również się tam zalogowałam i już od miesiaca pracuje, jestem zadowolona. Mario jaką masz umowe spisaną? Mam nadzieję, że będziesz zadowolona tak jak ja. Obecnie zarabiam 1250 euro, również sama się dogadałam bez pomocy agencji. Kochani trochę wiary w ludzi!

Gość gość
a właśnie, że prawda! poczytaj sobie na innych forach ile dziewczyn zostało tak wykorzystanych!!!

Gość gość
Maria=Renata=reklama

Gość Maria7204
Jaka reklama?! Teraz to mnie zmartwiliście... Właśnie jadę, napisze jak już będę na miejscu, a może jak dostanę pierwszą wypłatę czy zwrot za koszty podróży? Cała obsługa była bardzo profesjonalna, dokumenty i informacje dostałam bardzo szczegółowe, więc głeboko wierze, że mnie nie oszukają. Jest to forum na którym dzielimy się opiniami, nie tylko tymi złymi.