Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obrońcy Praw Człowieka

Państwo Bezprawia nadal przetrzymuje pana Trynkiewicza w więzieniu .

Polecane posty

Gość Obrońcy Praw Człowieka

Już jest rozliczony z winy i powinien wyjść w południe , ponad 3 godziny temu .

Gość gość
k***a no zabil 4 chlopcow to zabil mogli wczesniej imbecyle pomyslec!!!! tez jestem zdania ze odsiedzial swoje i powinni go wypuscic

Gość gość
zaraz wyjdzie

Gość gość
żeby znowu zabił!!! tacy ludzie się nie zmieniają, obrońcy zboczeńców i morderców się znaleźli

Gość gość
A nikt nie pomyslal o tym ze mial trudne dzieciństwo stad mogly powstac jego zaburzenia i nikt tego nie leczyl

Gość gość
Gdyby rządzili lewacy.....tego by nie było.Pan Trynkiewicz zostałby (bez)warunkowo zwolniony z zakladu już po połowie o***tego wyroku.Miejmy nadzieję iż nasi przyjaciele ze stosownych fundacji pomogą temu jakże pokrzywdzonemu człowiekowi.

Gość gość
ja też miałam cholernie trudne dzieciństwo ale nikogo nie molestowałam ani nie zabiłam, w Polsce ofiary wysyłali na leczenie a powinni zbrodniarza

Gość gość
nie mogę zrozumieć dlaczego pedofilii bronicie

Gość gość
Dobrze by było gdyby ofiary faktycznie miały zapewnione leczenie....niestety....tylko zboczeńcy mają do czegoś takiego prawo a jeaccze qw dodtaku nie korzystają z tego wcale.

Gość gość
Ciekawe, czy będzie mógł adoptować dzieci.

Gość gość
chyba jeszcze nie wyszedł

Gość gość
[nie mogę zrozumieć dlaczego pedofilii bronicie] c m c Też nie rozumiem tych lewaków w ogóle..... Np na Jezusa plują a o prawa morderców się upominają....i każą się określać,że są dobrzy....czy to nie jest chore?

Gość gość
O czym ci cholerni konstytucjonaliści itp w ogóle dyskutują, przecież mówimy do k*****y nędzy o chorym zboczeńcu, który g****ił i zabijał bezbronne dzieci. Popier**doliło prawnicze towarzystwo, o ile warunkowo wypuszcza się wcześniej osoby dobrze sprawujące się po uprzednim INDYWIDUALNYM rozpatrzeniu sprawy o tyle trynkiewicz- jako niewyleczony, źle rokujący degenerat powinien dostac przedłużenie kary o kolejnych 10 na przykład lat. TRZEBA BYĆ POJ^^EBANYM ŻEBY BRONIĆ INTERESÓW ZWYRODNIALCA

Gość gość
Wystarczy być lewakiem.....

Gość gość
Trynkiewicz JUZ ODBYŁ KARĘ. A taka sytuacja ,że szukają w ostatniej chwili jakiś haków na niego nie może mieć miejsca w demokratycznym kraju.

Gość gość
jak go zamkną to wystąpi o odszkodowanie - będziecie mu bulić miliny z waszych podatków!!!

Gość gość
Widać że za Tuska jest jak za batiuszki Stalina. Można siedziec w wiezieniu BEZ WYROKU czekając aż prokuratura naprędce skleci jakieś oskarżenie

Gość julka19xx
zgodnie z tym "Dajcie mi człowieka a znajdę paragraf" era stalinizmu powraca. Pedofil czy zabójca.nieważne,odsiedział swoje i powinni go wypuscic.

Gość gość
A nikt nie pomyslal o tym ze mial trudne dzieciństwo stad mogly powstac jego zaburzenia i nikt tego nie leczyl Tak sobie myślę, że jesteś egoistycznym potworem. Nie widzisz problemu w tym, że ktoś ma trudne dzieciństwo, ale w tym, że taki człowiek, który zaznał wiele krzyczącego zła, może kogoś zabijać w wyniku zmian anatomicznych w mózgu. Czyli dzieci można krzywdzić, tak? Społeczeństwo powinno liczyć się z dziećmi, a nie uważać ich za śmieciów, których można bezkarnie unieszczęśliwiać itp.

Gość gość
Przecież nikt nie opluwa Jezusa. Co za potwarz

Gość gość
Kraj bezprawia.

Gość gość
wyszedł już młoty!

Gość Bośnia1991
Zrobił coś potwornego fakt. Skazali go na karę śmierci- brawo. Potem objęła go amnestia i jak zamieniono mu na 25 lat, to wszyscy o tym zapomnieli i raptem sobie o nim przypomniano jak już ma wyjść? To k***a jest brak odpowiedzialności naszych rządzących!!! Skoro zamieniono mu na 25 lat i w tym czasie nic nie zrobili, to wedle prawa jakie obowiązuje tak samo każdego człowieka, jest już wolnym, bo odsiedział swoje, więc można rzec ma czystą kartę. O takich sprawach trzeba myśleć o wiele wcześniej.