Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wyniki TSH, FT3 i FT4 proszę zinterpretujcie

Polecane posty

Gość gość

TSH3 - 3,39 (zakres referencyjny 0,27 - 4,20) FT3 - 2,87 (zakres 2,57 - 4,43) FT4 - 1,18 (zakres 0,93 - 1,70)

Gość gość
W normie

Gość gość
Ja też tak uważałam, do czasu kiedy moja koleżanka, która leczy się na tarczyce od 5 lat powiedziała, że mam gorsze wyniki od niej :( chodziło jej głównie o tsh że mam za wysokie

Gość gość
wejdź na forum pod tytułem "Choroby tarczycy i Hashimoto" na forum gazeta, tam będziesz miała odnośniki do kalkulatora służącego do przeliczania wyników na procenty i objaśnienie, jak te procenty interpretować poza samymi wynikami istotne są też objawy, nie da się zdiagnozować niedoczynności w oderwaniu od tego, jak się czujesz i co Ci faktycznie dolega powodzenia :) i to bzdura, że jak jest w normie, to jest OK, poczytaj o tym trochę i zobaczysz

Gość gość
czyli moje wyniki nie sa jakies super zadowalajace. Dodam, że chcemy wkrótce starać się z mężem o dziecko

Gość gość
up

Gość gość
TSH 3,39 (zakres referencyjny 0,27 - 4,20--ZA WYSOKIE NAJLEPIEJ SIE BEDZEISZ CZULA :jak bedzeisz ustawiona ma (1.1) ale tak tez ejst dobrze,jakie duze tab bierzesz, doradzs ie doktora

Gość gość
No to prawda teraz nie czuje sie za fajnie bo od jakiegos miesiaca mecza mnie dusznosci, kolatanie serca... dlatego zostalam wyslana na te badania.